جمعه ٠٧ ارديبهشت ١٤٠٣

آخرین اخبار :

  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور



  چاپ        ارسال به دوست

با حضور داریوش اسدزاده و اصغر نقی زاده ؛

بیست و سومین برنامه «ماه تمام» روی آنتن رفت

سینمای نو > سرویس تلویزیون 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " ، در ابتدای برنامه عبداله روا به روز جهانی قدس و حضور مردم در راهپیمایی این روز که نشان دهنده مقابله با ظلم و ظلم ستیزی بود ، اشاره کرد.

در بخش "زنده باد" تصاویری از مرحوم انوشیروان ارجمند ، هنرمندی که 73 سال در این جهان زیست با دکلمه "زنده باد بال خدا که فرو می افتد و درست روی شانه من می نشیند" با صدای شمس لنگرودی پخش شد.

نخستین مهمان برنامه ماه تمام، اشکان کمانگری از خوانندگان جوان کشورمان بود که جزو خوانندگان اصیل ایرانی است. او دو تصنیف "دلبرا" از آلبوم ده تصنیف و "باز بخوان" از آلبوم آواز سکوت را برای حضار و بینندگان اجرا کرد.

عبداله روا از حضور این خواننده جوان که در شرایط سخت اسباب کشی دعوت برنامه را پذیرفته بود، تشکر کرد و درخصوص طی کردن موسیقی اصیل ایرانی در مسیر آرامش مطالبی را بیان نمود. کمانگری نیز داشتن سعه صدر برای هنرمندان را از اصول اولیه هنری دانست.

در بخشی از برنامه عبداله روا با در دست داشتن عروسکی که ساخته دست هنرمندان قلعه گنج بود به قدمت 200 ساله این عروسک اشاره کرد و گفت: "این عروسک ها با این نوع پوشش نشان دهنده فرهنگ ایرانی است و چقدر خوب می شود که فرزندانمان را با فرهنگ هایی که داریم آشنا سازیم تا با قدمت فرهنگ ایرانی و پوشش قومیت ها بیشتر آشنا شوند."

مهمانان بعدی برنامه ماه تمام ، اصغر نقی زاده و ماشاالله شاهمرادی از بازیگران با تجربه تئاتر، سینما و تلویزیون و یادگاران جبهه و جنگ بودند.

ماشاالله شاهمرادی به توضیح ایده و طرح "لیلا در وا بکن" که یکی از سکانس های جذاب اخراجی ها بود اشاره کرد که در دوران جبهه یکی از دورهمی سربازان بوده است.

اصغر نقی زاده گفت: "ما دوره های صد روزه در جبهه داشتیم و برای رسیدن به آن صد روز باید نود روز از "من" می گذشتیم که ده روز باقیمانده بتوانیم از "مین" بگذریم."

نقی زاده خاطرنشان کرد : "اگر در دوران هشت سال دفاع مقدس، سربازان نبودند و اگر شهدای مدافع حرم از سال 2014 به دفاع از حرمین نمی پرداختند الان سوریه و عراق و لبنان در دست داعش بود و خیلی راحت می توانستند به کشورمان حمله کنند. اینها همه نشانه اتحاد ملت ایران و نترس بودن آنهاست."

این دو هنرمند هریک به بیان خاطراتی از دوران جبهه و جنگ پرداختند که جالب توجه بود.

مهمان پایانی بیست و سومین برنامه ماه تمام، داریوش اسدزاده (بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون) بود.

داریوش اسدزاده ضمن ابراز خوشحالی از حضورش در این برنامه که همزمان با ماه رحمت و تکریم به ایتام است، درخصوص ورودش به عرصه هنر گفت : "پدر من نظامی بود و مخالف ورود من به عرصه هنر و زمانیکه متوجه شدند میخواهم به این عرصه وارد شوم مرا از منزل بیرون کرد ولی من وارد کار هنر شدم و الان 75 سال است در عرصه هنر فعالیت می کنم. من در این مدت با هنر زندگی کرده ام و عشق می کنم."

این استاد پیشکسوت خاطرنشان کرد: "الان بر روی میز اتاقم پر از کتاب و نوشته است. من تاریخ این مملکت هستم و از سال 1316 تصاویر به یاد ماندنی زیادی در ذهن دارم."

داریوش اسدزاده که 94 سال دارد گفت : "دوران ما قدیمی ها پر از خاطرات هنری، تاریخی، سیاسی و ... است. بعضی موارد را می توانیم بیان کنیم و خیلی از موارد را نمی توانیم ولی در مجموع خوشحالم که در حال حاضر مقابل جوانی همچون شما نشسته ام و از من سوال می شود."

در پایان گفتگو تمامی حضار به احترام داریوش اسدزاده ایستادند و عبدالله روا نشان جاودانگی برنامه و تابلوی جاودانه ها را تقدیم این بازیگر پیشکسوت کشورمان کرد.

از دیگر بخش هایی که در بیست و سومین قسمت از برنامه ماه تمام از شبکه دو پخش شد می توان به بخش های "عاشقانه"، "سفرنامه قلعه گنج" و "رمضان زیبای 96" اشاره کرد.

برنامه "ماه تمام" به تهیه کنندگی سهیل سلیمانی و مجری طرحی امیر شرافتی ، کاری از گروه خانواده شبکه دو سیما با مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و مجموعه تفریحی ورزشی ارم سبز است که اجرای بیست و سومین قسمت آن را عبدالله روا در دوم تیرماه به عهده داشت.

دیگر عواملی که با این برنامه همکاری دارند عبارتند از:

کارگردانان هنری: سهیل سلیمانی و محمدرضا سنجری/کارگردان تلویزیونی: نیلوفر سعیدی/نویسنده: سیدحسین متولیان/تصویربرداران:امیر شاه آبادی، محمود نوروزی، مسعود قطبی، وحید بصائری، سعید شریعتی/طراح دکور: شهرام قدیری/هماهنگی و برنامه ریزی: نیاز فاطمی/ روابط عمومی: فرناز فرهنگ و مریم رسولی مدنی/طراح لوگو: ترانه میلادی/تیتراژ ابتدا: احسان نی زن/تیتراژ پایانی: بردیا مقدم



١٥:٢٥ - شنبه ٣ تير ١٣٩٦    /    شماره : ٦١٧٩٨    /    تعداد نمایش : ٥٨٦







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است