پنج شنبه ٠٤ بهمن ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

با کارگردانی احمد حیدریان ؛

جایزه بهترین انیمیشن جشواره فلسطین آزاد به "پیش از بهشت" رسید

سینمای نو > سرویس فیلم های کوتاه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " ، فیلم کوتاه "پیش از بهشت" به کارگردانی احمد حیدریان و تهیه‌کنندگی محدثه پیرهادی از تولیدات باشگاه فیلم سوره که پیش از این به بخش مسابقه جشنواره بین‌المللی فیلم فلسطین آزاد راه پیدا کرده بود، از بین ۵۳۷ فیلم ارسال شده از ۷۷ کشور جهان توانست جایزه نفر اول بخش انیمیشن را از آن خود کند.

هدف جشنواره بین‌المللی فیلم فلسطین آزاد که تا ۴ آگوست برابر با ۱۴ مردادماه در شهر لندن کشور انگلستان در حال برگزاری است، ارایه تصویر واقعی از فلسطین (مردم، تاریخ، فرهنگ، جامعه) و نمایش گذاشتن ایمان، امید و پایداری و سبک زندگی شکست‌ناپذیر مردم فلسطین و غزه در کنار آرمان فلسطین آزاد است.

این جشنواره که توسط گروهی از هنرمندان جوان فلسطینی و عرب زبان برای افزایش آگاهی درباره فلسطین و توجه به ظلم و نسل‌کشی جاری که برای مردم این کشور اتفاق می‌افتد، سازماندهی شده است،  قصد دارد بستری برای گردآوری دیدگاه‌ها، ایده‌ها و دستاوردهای هنری فیلمسازان و فعالان حقوق بشر درباره مردم فلسطین باشد.

پخش بین‌المللی این فیلم کوتاه که شانزدهمین جایزه خود را پس از حضور در جشنواره‌های مختلف خارجی بدست آورده، برعهده مرکز بین‌الملل سوره است.



١٥:٥٥ - يکشنبه ١٤ مرداد ١٤٠٣    /    شماره : ١١٠٢٨٠    /    تعداد نمایش : ١٥٢







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است