سینمای نو > سرویس تلویزیون
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " ، در سینمای ایران در خصوص آثار و کارگردانهای شناخته شده منابع مکتوب فراوانی در قالب کتاب وجود دارد اما در حوزه تلویزیون این اتفاق رخ نداده و درباره آثار شاخصی مانند: دایی جان ناپلئون،هزار دستان،کوچک جنگلی،امام علی (ع) و... جز مصاحبههای پراکنده سازندگان آنها چیزی وجود ندارد و برخلاف بهرام بیضایی ، اصغر فرهادی،مسعود کیمیایی و... که بارها در گفت و گو با نویسندگان تجارب خود را عرضه کردهاند؛ این کار سنتی رایج در تلویزیون نبوده و نیست.
سریال مختارنامه به عنوان یکی از مهمترین آثار تلویزیونی پس از انقلاب اولین سریالی است که صاحب یک اثر مکتوب شده است؛ کتاب پرونده مختارنامه نوشته رضا استادی مدیر اسبق روابط عمومی این سریال که به تازگی به بازار عرضه شده در ۶۰۰ صفحه داستان ساخت این سریال و نمایش آن را در قالب رمانی خواندنی شرح داده است.
استادی پیش از این کتاب ، چهار رمان و یک مجموعه داستان کوتاه نوشته و به همین دلیل این کتاب به جای آنکه متنی خشک و تخصصی باشد،اثری خواندنی از آب درآمده است که مخاطبانش را با جنبههای مختلف ساخت و عرضه یک سریال تلویزیونی در ابعاد مختارنامه آشنا و البته برای علاقهمندان به حوزه فیلمسازی نیز جذاب و آموزنده است.
برخلاف برخی آثار آموزشی ترجمه شده از منابع خارجی که صرفا به آموزش تکنیک میپردازند؛ این کتاب سیر و سلوک و شیوهای را روایت میکند که افراد می توانند با تکنیک ها و روش های فیلمسازی در حد و اندازه داوود میرباقری آشنا شوند.
در پایان مطالعه کتاب ، حجمی از تجربه به شکلی منظم به خواننده منتقل میشود و به همین دلیل داشتن یک جلد از این کتاب برای هر دانشجوی حوزه سینما میتوانید مفید و آموزنده باشد.
این کتاب از سوی نشر بین الملل به بازار عرضه شده است.