جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

مدیرکل امورهنری بنیاد و دبیر جشنواره ملی هنرمندان شاهد و ایثارگر مطرح کرد:

داوران اصلی، مخاطبان آثار هنری هستند!

سینمای نو >  سرویس هنرهای تجسمی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو" و اعلام روابط عمومی جشنواره، «جشنواره ملی هنرمندان شاهد و ایثارگر» در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، براساس اهداف و سیاست های بنیاد شهید و امور ایثارگران به منظور جذب و شناسایی استعدادهای هنری جامعه هدف و همچنین برنامه ریزی فرهنگی، در جهت ارتقای سطح تخصصی آنها به منظور حضور موثر در عرصه های فرهنگی و اجتماعی در چهار زمینه تجسمی، ادبی، تئاتر و سرود در گرایش های مختلف برگزار می شود.

سیدمرتضی حسینی در رابطه با ایده شکل گیری این جشنواره گفت: «این جشنواره ارتقای دانش جامعه هدف به خصوص افراد جوان را در اولویت قرار داده است. ما فکرمی کنیم نوعی هم افزایی و تعامل فرهنگی هم در این راستا قطعا رخ می دهد».

حسینی در ادامه در مورد وجه تمایز این جشنواره با سایر جشنواره هایی که دارای مضامین مذهبی و دفاع مقدس هستند، توضیح داد:«در سایر جشنواره های  هنری همه اقشار اجتماع   می توانند شرکت کنند، اما در «جشنواره ملی هنرمندان شاهد و ایثارگر» جامعه هدف یعنی خانواده این قشر ایثارگر که در بسترهنری فعالیت دارند، مد نظر هستند. نام جشنواره هم کاملا بیانگرهمین نکته است. ما سعی کردیم بخش های هنری کاملی در جشنواره  داشته باشیم تا استعداد ها در زمینه های مختلف فرصت شکوفایی داشته باشند».

حسینی در ادامه در مورد زمان برگزاری جشنواره گفت:«جشنواره در آذر و دی ماه سال جاری، در دو استان مازندران و خراسان رضوی برگزار می شود. ما برای برگزیدگان این جشنواره جوایز بسیار نفیسی در نظر گرفته ایم که نسبت به جشنواره های مشابه، جوایزی نفیسی برای این عزیزان درنظر گرفته شده و در اختتامیه به برگزیدگان اهدا خواهد شد. برای مثال در بخش نقاشی به نفر اول دیپلم افتخار، تندیس جشنواره و مبلغ هفت میلیون تومان جایزه داده می شود».

دبیر «جشنواره ملی هنرمندان شاهد و ایثارگر» در ادامه در مورد تاثیر چنین جشنواره هایی درآشنایی جامعه با مفاهیم ایثار و شهادت گفت:« در این جشنواره موضوع آزاد است اما به هر حال مفاهیم مربوط به ایثار و شهادت برای ما اولویت دارند. آثاری در راستای این فرهنگ  تولید می شوند، می توانند به آشنایی هر چه بیشتر مخاطب با این موضوعات کمک کنند. یکی از نکات مهم دیگر این جشنواه اینکه، آثاری با مفهوم سبک زندگی ایثار گران یا ایثار اجتماعی که موضوع بسیار مهمی است، در جشنواره مدنظر است. شاید همین نکته هم کار ما را از سایر جشنواره ها متمایز کند».

او گفت:« اگر آثاری از شهید یا جانباز وجود دارد که قابلیت استناد هم داشته باشد، حتی می توانیم آن را در موزه اسناد نگهداری کنیم چرا که قطعا قابلیت بهره وری دارد. برای مثال فیلم یا عکس یا حتی دست نوشته ای از شهید حتی در حال گفت و گو با پدر و مادرش یا بیان خاطراتش و... این ها همه اسناد ارزشمندی هستند».

سید مرتضی حسینی در مورد بازخوردهای احتمالی گروه هدف نسبت به این جشنواره توضیح داد:« اطلاع رسانی در باره این جشنواره تازه شروع شده و با توجه به تنوع بخش ها و جوایز تا امروز استقبال خوب بوده است. با توجه به اینکه مدت زیادی از آغاز تبلیغات جشنواره هم نمی گذرد، حتی برخی از مراکز استان ها هم درخواست مشارکت برای برگزاری جشنواره داشتند که این امر بسیار خوشحال کننده است».

او افزود:« از ویژگی های این جشنواره ثبت نام الکترونیکی است. از نظر ما تماشاگران و مخاطبان تولیدات هنری، به عنوان داوران هستند و میتوان برای انتخاب آثار از نظرات مخاطبان برای داوری آثار بهره گرفت. در واقع داوران اصلی، مخاطبان آثار هنری راه یافته به جشنواره هستند بر همین اساس به دنبال برنامه ریزی لازم برای تحقق این هدف هستیم».


١٢:١٠ - يکشنبه ١٣ آبان ١٣٩٧    /    شماره : ٧٣٢٤١    /    تعداد نمایش : ٧١٨







گالری ها


فیلم و صدا

سایر رسانه ها

گالری عکس

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است