جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :



  چاپ        ارسال به دوست

سینما در هفته‌ای كه گذشت:

غایبان فجر در برلین حاضر می شوند

سینمای نو > سرویس سینما    

غایبان فجر در برلین حاضر می شوند

مونا انوری‌زاده

در آخرین هفته دی ماه اخبار مرتبط با جشنواره فجر چشمگیرترین اخبار سینمایی هفته محسوب می شدند.

تولید و اجرای سری جدید برنامه سینمایی هفت كه چندماهی است در تعطیلی به سر می برد در هفته گذشته یكی از بحث برانگیزترین سوژه های رسانه های سینمایی محسوب می شد. 

حرف و حدیث های پیرامون مجری جدید این برنامه كه آخرین سری آن با اجرای بهروز افخمی مدت زیادی است خاتمه یافته، از زمان تعطیلی برنامه همواره وجود داشته و در هفته های اخیر و با نزدیك شدن به زمان برگزاری جشنواره سی و ششم به اوج خود رسیده است. در نهایت در هفته گذشته پس از انتشار اخبار ضد و نقیض بسیار خبر رسید كه مهران مدیری مجری برنامه ویژه هفت در ایام جشنواره خواهد بود. خبری كه چندین بار تكذیب و در نهایت تأیید شد. در همین رابطه مدیر شبكه ٣ سیما از اجرای سری جدید برنامه تلویزیونی «هفت» توسط مهران مدیری خبر داد. علی اصغر پورمحمدی گفت: اجرای ویژه‌‌برنامه هفت در طول مدت جشنواره فیلم فجر بر عهده مهران مدیری گذاشته شده است. به گفته وی مهران مدیری یك مجری با شایستگی‌ها و توانمندی‌های مشخصی است و هم در حوزه سینما فرد شناخته شده و مسلطی است و هم در اجرا فرد توانمندی است. همین موضوع منجر شد طی جمع‌بندی‌هایی كه داشتیم، ایشان را برای اجرای برنامه هفت انتخاب كنیم. پورمحمدی در پاسخ به این سؤال كه اجرای ویژه برنامه «هفت» با مهران مدیری است یا سری جدید هم به ایشان سپرده خواهد شد، عنوان داشت: فعلاً توافق صورت گرفته در اجرای ویژه برنامه هفت در طول مدت جشنواره فیلم فجر به ایشان سپرده شده و برای بعد از آن هنوز تصمیم نهایی گرفته نشده است. مدیر شبكه ٣ سیما همچنین در پاسخ به این سؤال كه پیش از این اعلام شده بود، قرار است مهران مدیری رقمی بالای ۱۰۰ میلیون تومان برای اجرای ویژه برنامه دریافت كند نیز گفت: هنوز اصلاً برآورد برنامه انجام نشده و میزان دستمزد ایشان هم رقمی در حد عرف خواهد بود و اعلام این اعداد و ارقام شایعه‌ای بیش نیست.

اجرای برنامه سینمایی هفت در جشنواره سی‌و‌پنجم فیلم فجر در سال گذشته با حواشی زیادی همراه شده بود. بهروز افخمی كه اجرای زنده این برنامه را در جشنواره سال پیش بر عهده داشت با متهم كردن تعدادی از اعضای هیئت داوران جشنواره به دوتابعیتی بودن به طور كامل این رویداد را تحت‌تأثیر خود قرار داد. افخمی در برنامه زنده مدعی شده بود كه تابعیت دوگانه تعدادی از اعضای هیئت داوران كه شامل كشورهای كانادا و امریكا می‌شود، سبب شده تا این اعضا از رأی دادن به فیلمی با موضوع سازمان منافقین محافظه‌كارانه عمل كنند. فیلم سینمایی «ماجرای نیمروز» البته توانست در نهایت عنوان بهترین فیلم جشنواره را به خود اختصاص دهد، اما دلخوری وزارت ارشاد از صداوسیما برای این مسئله ادامه پیدا كرد و خبر می‌رسید كه مدیران ارشاد فشار زیادی برای تعطیل كردن برنامه هفت ایجاد كرده‌اند. در نهایت برنامه هفت با اجرای بهروز افخمی پس از چند هفته به طور كامل متوقف شد و تعطیلی این برنامه تا كنون نیز ادامه داشته است. با اینحال انتخاب مهران مدیری كه تنها تولید یك فیلم سینمایی را در كارنامه كاری خود دارد برای اجرای این برنامه تخصصی اسباب نارضایتی برخی از كارشناسان و فعالان حوزه سینما را فراهم آورده و از این انتخاب با عنوان شوخی با سینمای ایران یاد كردند و نوشتند كه در قدرت و تسلط مهران مدیری در اجراهای طنازانه و ساخت کمدی شکی نیست به همین دلیل انتخاب او برای اجرای مهم ترین برنامه سینمایی تلویزیون قطعاً با هدف شوخی با سینمای ایران است. رسانه حوزه هنری هم اعلام کرد بعد از انتخاب مهران مدیری به عنوان مجری «هفت» اول مارکت هم اسپانسرینگ این برنامه را بر عهده گرفته است.

در این هفته همچنین خبر رسید كه دو غایب جشنواره فجر در راه جشنواره برلین هستند. فیلم سینمایی "خوك" اثر تازه مانی حقیقی كه از غایبان سرشناس این دوره از جشنواره محسوب می شود در بخش مسابقه جشنواره برلین پذیرفته شد. فیلم سینمایی «خوک» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مانی حقیقی به عنوان نماینده ایران در بخش مسابقه جشنواره فیلم برلین به نمایش در می‌آید. نمایش «خوک» در جشنواره برلین، نخستین نمایش فیلم است و پس از آن، تور بین‌المللی اثر جدید مانی حقیقی آغاز خواهد شد.

در خلاصه داستان "خوک" آماده است: حسن خشمگین است. او مدتی است موفق به فیلم ساختن نشده. ستاره‌ محبوبش صبر ندارد و می‌خواهد با کارگردانان دیگر همکاری کند. همسرش دیگر عاشقش نیست. دخترش بزرگ شده و دیگر مستقل است. مادرش پیر شده و کم‌کم حافظه خود را از دست داده. مزاحم جذابی او را هر جا می‌رود تعقیب می‌کند و اصرار دارد حسن او را وارد دنیای سینما کند. از همه بدتر، قاتلی در سطح شهر مشغول کشتن کارگردانان سینمای ایران است، اما حسن را نادیده گرفته. حسن رنجیده است: آیا او مهم ترین فیلمساز  این شهر نیست؟ پس چرا قاتل تحویلش نمی‌گیرد؟ هنگامی که نام حسن به عنوان مظنون اصلی پرونده قتل‌ها در شبکه‌های اجتماعی مطرح می‌شود، اوضاع دیگر غیرقابل تحمل می‌شود. حالا حسن ناچار است برای اعاده حیثیتش نقشه‌ هوشمندانه‌ای بکشد...

دیگر غایب جشنواره فجر كه برای حضور در برلین آماده می شود "درساژ" نخستین ساخته پویا بادكوبه است. فیلم «درساژ» به کارگردانی پویا بادکوبه به عنوان یکی از فیلم‌های بخش "نسل" جشنواره فیلم برلین ۲۰۱۸ انتخاب شد. این فیلم با رأی هیئت انتخاب از حضور در جشنواره فجر بازماند و كنار گذاشته شد. اما با تکمیل فهرست فیلم‌های بخش "نسل" شصت‌و هشتمین جشنواره بین‌المللی فیلم برلین، فیلم «درساژ» ساخته پویا بادکوبه در بخش"۱۴plus"  که ویژه فیلم‌هایی برای نوجوانان بالای ۱۴ سال است، انتخاب شد.

«دِرِساژ» فضای متفاوت و جدیدی را درباره شکل ارتباطات،مشکلات و شرایط نوجوانان امروزی جامعه به تصویری می‌کشد.

در این فیلم علی مصفا، شبنم مقدمی، هوشنگ توکلی،علیرضا ثانی فر،علیرضا آقاخانی،سیامک ادیب،جلال فاطمی،لویی سیفی، یسنا میرطهماسب،باسط رضایی، به آفرید غفاریان،شایان فصیح زاده، رامبد مطلبی و با معرفی نگار مقدم به ایفای نقش می‌پردازند.

عوامل تولید «دِرِساژ» عبارتند از نویسنده‌ فیلمنامه : حامد رجبی. کارگردان: پویا بادکوبه، مشاور کارگردان: کامبوزیا پرتوی. مدیر فیلمبرداری: اشکان اشکانی. طراح صحنه: کیوان مقدم. صدابردار: وحید مقدسی، مهدی صالح کرمانی. طراح گریم: محمود دهقانی. طراح لباس: سارا سمیعی. تدوینگر: سپیده عبدالوهاب. طراحی و ترکیب صدا:بهمن اردلان، برنامه ریز: مینا سنگ سفیدی. دستیار اول کارگردان: أمین خنکال. منشی صحنه: سیمین آزادی، فاطمه سیدی. عکاس: امید صالحی. مستند پشت صحنه: یاسین ذاکر. مشاور رسانه ای: بیتا موسوی،جانشین تولید: فؤاد بوربور، مدیر تدارکات: آرش نجفی، آرش صالحی. مدیر تولید: مهدی بدرلو. تهیه کننده: روح الله و سمیرا برادری.

در این هفته با اعلام محمدرضا فرجی مدیر امور سینماهای جشنواره، سینماهای مردمی سی‌وششمین جشنواره فیلم فجر هم مشخص شد. سینماها و پردیس‌های سینمایی استقلال، اریکه‌ ایرانیان، آزادی، تماشا، جوان، چارسو، راگا، فرهنگ، کوروش، کیان، مگامال و ماندانا با مجموع ۲۲ سالن سینمایی و ظرفیت بیش از ۶ هزار مخاطب، سینماهای مردمی جشنواره سی‌وششم را تشکیل می‌دهند.

علی آشتیانی‌پور مدیر ستاد انتخاب فیلم برگزیده تماشاگران سی و ششمین جشنواره فیلم فجر هم درباره قراردادن پنجره‌ای در سینما تیکت با عنوان آرای مردمی در بخش لینک سی و ششمین جشنواره فیلم فجر این سایت توضیح داد : خانه سینما مدیریت صیانت از آرای مردمی را عهده‌دار است و مانند سال‌های گذشته این امر خطیر را عهده دار خواهد بود و سینماتیکت به عنوان زیرمجموعه خانه سینما در خدمت رای گیری آرای مردمی خواهد بود  و در این امر ما را یاری می‌کند. وی درباره نحوه رأی گیری آراء مردمی به این توضیح بسنده کرد: بلیت‌های سینماهای مردمی جشنواره فیلم فجر که آماده می‌شوند، دارای کدهای خاصی هستند که از طریق الکترونیکی ، کدها توسط مخاطبان ثبت می‌شود . این دوره از جشنواره ثبت آرای مردمی  به صورت الکترونیکی خواهد بود و دیگر به صورت دستی آراء مردمی اخذ نمی‌شود.

سایت «سینماتیکت» در روزهای گذشته از صفحه سی‌ و ششمین جشنواره فیلم فجر رونمایی کرد و در این صفحه قابلیت‌ها جمع آوری آرای مردمی در آن تعبیه شده است. سال گذشته در سی‌و پنجمین جشنواره فیلم فجر قرار بود آرای مردمی فجر برای اهدای سیمرغ بهترین فیلم از نگاه مردم به صورت الکترونیکی دریافت شود؛ اما به یکباره این تصمیم تغییر کرد و مانند سال‌های گذشته آراء به صورت دستی از طریق صندوق های قرارداده شده در سینماهای مردمی، دریافت شد.


در آخرین هفته از اولین ماه زمستان ٩٦ از عرصه تولید در سینما خبر رسید كه با انتخاب کامل بازیگران و عوامل پشت دوربین فیلم سینمایی «به وقت خماری» جدیدترین فیلم محمدحسین لطیفی، فیلمبرداری این فیلم به تازگی در تهران و در لوکیشنی حوالی مرکز پایتخت آغاز شده است.

براساس برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، تولید این فیلم سینمایی تا اوایل اسفندماه به طول می‌انجامد.

«به وقت خماری» فیلمی پربازیگر است و اکثر چهره‌های آن از میان بازیگران مطرح و سرشناس سینما انتخاب شده‌‌اند.

اسامی بازیگران این فیلم سینمایی به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: رعنا آزادی‌ور، هومن برق‌نورد، بهروز بقایی، پوریا پورسرخ، ابوالفضل پورعرب، سیما تیرانداز، آرمین جداخانی، هنگامه حمیدزاده، علی سلیمانی، مهدی فخیم‌زاده، هنگامه قاضیانی، هادی کاظمی، شهره لرستانی، مجید یاسر و شیرین یزدان‌بخش.

«به وقت خماری» به نویسندگی احمد رفیع‌زاده یک کمدی - اجتماعی است.

سایر عوامل اصلی «به وقت خماری» عبارتند از: مشاور تهیه‌کننده: جواد نوروزبیگی، مشاور پروژه: دکترسیدامین حسینیون، سرمایه‌گذار  سیدجواد حسینی، مجری طرح: علیرضا نجف‌زاده، مدیر تولید: سیدامیر سیدابراهیمی، مدیر فیلمبرداری: فرشاد گل‌سفیدی، مدیر صدابرداری: فرشید احمدی، طراح صحنه و لباس: حمیدرضا نوروزی، طراح چهره‌پردازی: ایمان امیدواری و ...

همچنین عباس رافعی کارگردان سینما  درباره روند تولید فیلم «بهت» توضیح داد: فیلمبرداری فیلم به پایان رسید و تدوین همزمان توسط مستانه مهاجر انجام می شد که با اتمام فیلمبرداری، تدوین اولیه فیلم هم به اتمام رسید و هفته آتی تدوین نهایی فیلم هم به پایان می رسد.

وی درباره میزان تاثیرگذاری موسیقی در روند داستان گفت: در این فیلم موسیقی از عناصر بسیار مؤثر است و به همین دلیل فردین خلعتبری از ابتدای فیلمنامه با ما همکاری داشتند و سرصحنه فیلمبرداری حاضر می‌شدند و مشاوره می‌دادند.

کارگردان فیلم «آفتاب بر همه یکسان می تابد» درباره ساخت موسیقی فیلم توضیح داد: فردین خلعتبری پس از پایان تدوین نهایی فیلم موسیقی فیلم را در پراگ می‌سازد.

وی درباره قصه فیلم توضیح داد: فیلم یک قصه زنانه است و داستان در میان دو طبقه مختلف فقیرنشین و متوسط جامعه  رخ می‌دهد و این دو زن همزمان قصد دارند کاری را انجام دهند که این تصمیم باعث  فروپاشی زندگی آن ها می‌شود.

در این فیلم مهتاب کرامتی، رعنا آزادی‌ور، علیرضا آقاخانی و محمدرضا رهبری به ایفای نقش‌های اصلی می‌پردازند.

عوامل و دست اندرکاران فیلم عبارتند از نویسنده و کارگردان: عباس رافعی، مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، مدیر تولید: امیر نشاط، صدابردار: بابک اردلان، طراح صحنه: محمدرضا میرزا محمدی، طراح لباس: رعنا امینی، طراح چهره پردازی: سودابه خسروی، تدوین: مستانه مهاجر، آهنگساز: فردین خلعتبری، صداگذار: علی ابوالصدق، برنامه ریز: مجید کرباسیان، دستیار اول کارگردان: علی نشاط، دستیار اول فیلمبردار: محمد عزت خواه، عکاس: مجید خمسه، منشی صحنه: آزاده مسیح زاده، مدیر تدارکات: شهرام شاهرخ، مشاور رسانه ای: منصوره بسمل، محصول موسسه سینمایی هدیه فیلم، تهیه کننده: محمد نشاط.

فیلم سینمایى «درخونگاه» هم پس از ٧٥ روز فیلمبردارى در لوکیشن‌هاى مختلف در تهران و شهرستان در محله هاى امام زاده یحیى و شاپوردر تهران پایان یافت.

اسامى عوامل و بازیگران اصلى فیلم سینمایى درخونگاه عبارتند از:

تهیه کننده: منصور سهراب پور، کارگردان: سیاوش اسعدى، فیلم نوشت: نیما نادرى/ سیاوش اسعدى، مشاور پروژه : روزبه معینى

بازیگران: امین حیایى، ژاله صامتى، مهراوه شریفى نیا ، نادر فلاح ، محمود جعفرى ،على استادى ، منصور شهبازى ،افشین سنگ چاپ ، فاطمه مرتاضى و پانته آپناهى باحضور جمشید هاشم پور و...

مدیر فیلمبردارى: تورج اصلانى و فیلمبرداران: حسن و مهدى اصلانى،مدیر برنامه ریزى و دستیار اول کارگردان: علیرضا صالحى، طراح صحنه و لباس: مجید على اسلام، طراح گریم: آرزو حلاجى، مدیر صدابردارى: ناصر انتظارى، مدیرتولید: ناصر ریحان صفت ،جانشین تولید: عباس نصرالله،جلوه هاى ویژه میدانى : رضا ترکمان ،عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: مهرداد ناصرى، تدوین همزمان محمدرضا مویینى،صداگذارى: آرش قاسمى، موسیقى: فرزین قره گوزلو،

در خلاصه داستان فیلم سینمایى درخونگاه آماده است:

ظهری می‌آید

تابسازد!

اگر نبازد...

هم اکنون فیلم سینمایى درخونگاه به طور همزمان با فیلمبردارى و پایان کار مشغول به انجام مراحل فنى مى باشد تا به زودى براى اکران آماده شود.

«کاتیوشا» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی علی عطشانی هم فیلمی در ژانر کمدی است که فیلمنامه آن مدتی پیش توسط مهدی علی میرزایی بر اساس طرحی از خشایار الوند نوشته شده است.

به زودی بازیگران دیگری که برای حضور در فیلم جدید عطشانی قرارداد بسته‌اند معرفی خواهند شد.

در خلاصه قصه کمدی «کاتیوشا» آمده است: «من اگه بخوام توی زندگیم موفق باشم حتما نباید اونجوری به زندگی نگاه کنم که تو نگاه می‌کنی.»

بخشی از عوامل این فیلم که حضورشان تاکنون قطعی شده عبارتند از: تهیه کننده و کارگردان: علی عطشانی، نویسنده: مهدی علی میرزایی - بر اساس طرحی از خشایار الوند، جانشین تهیه‌کننده: حسام آقا بابایی‌پور، مدیر تولید: علیرضا یگانگی، برنامه‌ریز: عاطفه باقری، دستیار اول کارگردان: سیامک مردانه، مدیر تدارکات: سعید دلاوری، طراح صحنه و لباس: آبتین برقی، طراح گریم: ‎امید گل‌زاده، فرزانه زردشت، مدیر فیلمبرداری: محمود عطشانی، مدیر صدابرداری: محمد شاهوردی، عکاس: پیمان گرزم، گروه کارگردانی: محمود تیموری، تهمینه بصره‌ای، سید امین شجاعی، مجری طرح: بیتا فیلم تهران، مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه‌ای بیتا فیلم: مریم قربانی‌نیا

تهیه کننده «شب لرزه» به کارگردانی محمدرضا رحمانی هم درباره آخرین وضعیت تولید این فیلم و همچنین «مغزهای کوچک زنگ زده» هومن سیدی که در فجر حضور دارد، توضیح داد.

سعید سعدی تهیه کننده فیلم سینمایی «مغزهای کوچک زنگ زده» به کارگردانی هومن سیدی که به سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر راه یافته است درباره آخرین وضعیت این اثر گفت: این اثر کاملاً آماده نمایش است و باید نسخه دی سی پی فیلم را تحویل دبیرخانه جشنواره فیلم فجر بدهیم.

وی با اشاره به دیگر اثرش با عنوان «شب لرزه» به کارگردانی محمدرضا رحمانی عنوان کرد: تاکنون نیمی از تدوین آن به پایان رسیده است.سعدی بیان کرد: برای ساخت موسیقی با مسعود سخاوت دوست و برای انجام کارهای ویژوال افکت هم با آقای پیله ور به نتیجه رسیده ایم.

این تهیه کننده در پایان اظهار کرد: فکر می کنم «شب لرزه» تا نیمه بهمن ماه آماده نمایش شود.

«شب لرزه» درباره هنجارهایی است که در جامعه ما وجود دارد از همین رو مسایلی همچون اسیدپاشی و مشکلات شبکه های مجازی دست‌مایه ساخت این اثر قرار گرفته است.

امیر پروین‌حسینی تهیه کننده فیلم سینمایی «خجالت نکش» به کارگردانی رضا مقصودی هم که در بخش مسابقه سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر حضور دارد گفت: این فیلم در پایان مراحل فنی قرار دارد و به زودی آماده نمایش خواهد شد.

وی ادامه داد: البته «خجالت نکش» پیش از این آماده نمایش بود و تنها موارد جزئی از امور فنی آن باقی مانده بود که در حال انجام است.

این تهیه کننده یادآور شد: مدت زمان این فیلم سینمایی ۹۰ دقیقه است و داستان زندگی زن و شوهری را روایت می‌کند که با داشتن عروس، داماد و نوه در سن میانسالی بچه‌دار می‌شوند. این اتفاق آن هم در روستایی کوچک که هیچ چیز از دید اهالی پنهان نمی‌ماند، رخ می دهد.

احمد مهران فر، شبنم مقدمی و لیندا کیانی بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

کارگردان فیلم سینمایی «دختر شیطان» هم بیان کرد این پروژه سینمایی اواخر بهمن ماه جلوی دوربین می رود. قربان محمدپور  با اشاره به اینکه این اثر سینمایی در مرحله پیش‌تولید قرار دارد، گفت: به تازگی از سفر به هند بازگشته ایم و در حال حاضر مشغول صحبت با بازیگران مورد نظر برای حضور در این پروژه سینمایی هستیم. وی ادامه داد: در تلاش هستیم عوامل پشت صحنه تا ۲ هفته دیگر راهی هندوستان شوند تا براساس برنامه ریزی های انجام شده این فیلم ۲۰ بهمن ماه جلوی دوربین برود تا قبل از آغاز سال نو فیلمبرداری این فیلم به پایان رسد. این کارگردان تأکید کرد: در حال حاضر بازیگران هندی مشخص شده و با آنها قرارداد بسته شده است، اما هنوز با بازیگران ایرانی به نتیجه نرسیده ایم. البته قرار است نام بازیگران هندی توسط کمپانی هندی اعلام شود.

وی بیان کرد: البته با ریشی کاپور صحبت کردیم و اگر بتوانیم از نظر قرارداد مالی به نتیجه برسیم این بازیگر هندی نیز یکی دیگر از بازیگران حاضر در این پروژه خواهد بود.

محمدپور در پایان گفت: ۵۰ درصد از بودجه این فیلم توسط کمپانی هندی تأمین شده است و این فیلم کاملاً در بالیوود فیلمبرداری می شود. موسیقی که در این فیلم استفاده می شود کاملاً هندی است و در هندوستان ساخته می شود.

رامبد جوان هم طی روزهای آینده فیلم سینمایی «قانون مُرفی» را کلید می زند.فیلم سینمایی «قانون مُرفی» به کارگردانی رامبد جوان و تهیه کنندگی محمد شایسته با پشت سر گذاشتن مراحل پیش تولید طی روزهای آینده کلید می خورد.

این فیلم سینمایی یک اثر اکشن طنز است.

با توجه به اینکه پست پروداکشن این اثر کار زیادی دارد رامبد جوان به همراه گروهش از حالا مشغول بحث و تبال نظر برای انجام این قسمت از فیلم «قانون مُرفی» پیش از فیلمبرداری هستند.

همچنین به گفته علی قائم مقامی تهیه کننده فیلم سینمایی «تیغ و ترمه» به کارگردانی کیومرث پوراحمد، قرار است به زودی برای این فیلم درخواست پروانه ساخت بدهند. این تهیه کننده سینما گفت: این اثر به تهیه کنندگی من ساخته می شود و قرار است به زودی برای این اثر درخواست پروانه ساخت دهیم. وی درباره نگارش فیلمنامه اثر افزود: علیرضا قاسمی در نگارش فیلمنامه به آقای پوراحمد کمک می کند و فیلمنامه «تیغ و ترمه» به تازگی در بانک فیلمنامه خانه سینما به نام کیومرث پوراحمد ثبت شده است. قائم مقامی در پایان بیان کرد: هنوز پروانه ساخت صادر نشده است و معلوم نیست که چه زمان پیش تولید و فیلمبرداری آن آغاز شود.

مریم دوستی کارگردان فیلم سینمایی «دریاچه ماهی» هم با اشاره به اینکه نگارش فیلمنامه «آسیه در زمستان» به پایان رسیده است، بیان کرد: بخشی از داستان این فیلم در زمستان اتفاق می افتد که ما باید قبل از پایان زمستان این بخش ها را جلوی دوربین ببریم و بعد از آن سکانس ها داخلی در بهار فیلمبرداری می شود. وی با اشاره به اینکه طی هفته آینده برای دریافت پروانه ساخت این پروژه سینمایی اقدام می کند، افزود: تهیه کننده «آسیه در زمستان» قطعی شده است که به زودی نام وی اعلام می شود.

این کارگردان سینما بیان کرد: این فیلمنامه با  کار قبلی من یعنی «دریاچه ماهی» کاملاً متفاوت است و درباره نگاه جامعه به زنان است.

وی ادامه داد: «آسیه در زمستان» یک اثر کاملاً زنانه است که بسیار پربازیگر و پرلوکیشن است. دوستی در پایان گفت: براساس فیلمنامه ۲۰ بازیگر زن در این پروژه حضور دارند و این اثر سینمایی قرار است در تهران و خارج از تهران فیلمبرداری شود.

همچنین شنیده می شود فیلم "ول شدگان" به نویسندگی و کارگردانی کمال تبریزی با تهیه کنندگی رضا میرکریمی منتظر دریافت پروانه ساخت از سوی شورای پروانه ساخت می باشد . در حالی که کمال تبریزی این روزها فیلمبرداری فیلم "خودسر" را به روزهای پایانی رسانده است ، همزمان درخواست پروانه ساخت فیلم تازه اش را به نام "ول شدگان" به شورای پروانه ساخت داده است . نکته جالب ابن فیلم قرار گرفتن نام رضا میرکریمی به عنوان تهیه کننده در فرم درخواست پروانه ساخت فیلم است . به نظر می رسد این فیلم برای حضور در جشنواره فیلم فجر ٩٧ "سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر" آماده شود . بازیگران فیلم سینمایی ول شدگان به زودی اعلام می شوند . ظاهراً داستان فیلم "ول شدگان" یک کمدی متفاوت در سینمای ایران است .

فیلمبرداری فیلم سینمایی «معکوس» به کارگردانی پولاد کیمیایی و تهیه‌کنندگی مسعود کیمیایی هم از نیمه گذشت.  این فیلم مضمونی اجتماعی دارد و بابك حمیدیان، علیرضا كمالی، اكبر زنجانپور، شهرام حقیقت دوست و لیلا زارع در آن به ایفای نقش می پردازند.

در هفته‌های گذشته، خبری مبنی بر حضور پیمان معادی و شهاب حسینی در دو نقش فیلم تازه سعید روستایی، کارگردان "ابد و یک روز"، منتشر شده بود. در این هفته در شرایطی خبر انصراف شهاب حسینی،  از این پروژه منتشر شد که پای حواشی دیگری به میان آمده است. چندی پیش "کات" خبر از پیشنهاد هشتصد میلیونی «یکی از بازیگران شهرزاد» به یک پروژه سینمایی را داده بود. مشخص نیست آیا این عدم حضور، به خاطر رد پیشنهاد ادعایی این رسانه است یا خیر؟

در این هفته اخباری هم مبنی بر كلید خوردن "سنتوری ٢" منتشر شد. در خبرها آمده بود مسعود‌ صادقلو خواننده «سنتوری۲»شد. گفته می شد بعداز موفقیت ترانه «خفه‌گی» صادقلو در دومین فعالیت سینمایی اش با داریوش مهرجویی در قسمت دوم «سنتوری»همکاری می کند اما خبر حضور این خواننده توسط شخص مهرجویی تكذیب شد اما خبر كلید خوردن فیلم طی هفته های آتی همچنان مورد تأیید است.

آخرین مراحل فنی «به وقت شام» ساخته ابراهیم حاتمی کیا هم همچنان در حال انجام است و فیلم طبق اعلام قبلی در جشنواره ملی فیلم فجر به نمایش در می آید. در حالی که در برخی محافل سینمایی از نرسیدن فیلم «به وقت شام» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا و تهیه کنندگی محمد خزاعی به سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر صحبت می شد ظاهراً مراحل فنی این فیلم رو به اتمام است و ضبط موسیقی «به وقت شام» انجام شده و اتالوناژ نیز رو به پایان است.

امور جلوه های ویژه این فیلم زیرنظر هادی اسلامی و با همراهی تیم او انجام شده ولی از آنجایی که ۲ دقیقه پایانی این فیلم ۱۱۰ دقیقه ای با اصلاحی از سوی ابراهیم حاتمی کیا رو به رو شده گروهی به جمع فیلم اضافه و مشغول انجام این بخش شده اند.

طبق اعلام دست اندرکاران، فیلم «به وقت شام» برای نمایش در روز دوشنبه ۱۶ بهمن ساعت ۲۰ در پردیس ملت آماده خواهد بود. این فیلم در اکثر پلان ها دارای ویژوال افکت است که همین امر ساخت آن را سخت کرده بود ولی گفته می شود در نهایت اثری باکیفیت در جشنواره ملی فیلم فجر به نمایش درمی آید.

غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش هم درباره جلسه ٢٥ دی ماه شورای صنفی نمایش گفت: با توجه به بررسی کف فروش فیلم‌ها ، فیلم سینمایی «کمدی انسانی» جایگزین فیلم سینمایی «قاتل اهلی» در گروه آزادی می‌شود  و از صبح چهارشنبه کمدی انسانی به نمایش در می آید.

وی ادامه داد: سینماهای زیرگروه آزادی همچنان به اکران فیلم «قاتل اهلی» ادامه می‌دهند.

فرجی درباره ثبت قرارداد فیلم گفت: قرارداد فیلم سینمایی «دعوتنامه» در گروه استقلال پس از فیلم «آینه بغل» به ثبت رسید.

اما در این هفته بحث بر سر اكران نوروزی ٩٧ هم بالا گرفت. ابتدا اخباری مبنی بر اكران قطعی دو فیلم  "به وقت شام" ابراهیم حاتمی كیا و "پشت ابرها" مجید مجیدی منتشر شد كه حاشیه ساز شد. این خبر توسط غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش تكذیب شد با این حال شنیده می شود سرگروهی پردیس سینمایی كوروش برای اكران نوروزی فیلم مجید مجیدی قطعی شده است. با اینحال به نظر می رسد صف شلوغی از متقاضیان اکران نوروزی از هم اكنون تشكیل شده است. سعید خانی، تهیه كننده کمدی "لونه زنبور" هم از صدور پروانه نمایش فیلم طی چندروز آینده خبر داد و گفت: آمادگی داریم تا "لونه زنبور" را در نوروز ٩٧ اكران كنیم.

تازه‌ترین آمار فروش فیلم‌های روی پرده نیز در آخرین جمعه از اولین ماه زمستان ٩٦ به شرح زیر است:

«آینه بغل»/ ۱۸۲ سالن/ ۴۴ روز/ ۱۳ میلیارد تومان

«خالتور»/ ۳۹ سالن/ ۷۹ روز/ ۷ میلیارد و ۲۱۰ میلیون تومان

«ثبت با سند برابر است»/ ۳۵ سالن/ ۵۸ روز/ ۳ میلیارد و ۴۰ میلیون تومان

«قاتل اهلی»/ ۲۹ سالن/ ۵۸ روز/ ۲ میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان

«آذر»/ ۱۷ سالن/ ۵۱ روز/ ۸۹۰ میلیون تومان

«سد معبر»/ ۷۹ سالن/ ۲۳ روز/ ۸۵۰ میلیون تومان

«دخترعمو و پسرعمو»/ ۱۱۴ سالن/ ۲۳ روز/ ۸۴۰ میلیون تومان

«حریم شخصی»/ ۳۷ سالن/ ۳۷ روز/ ۷۰۵ میلیون تومان

«شکلاتی»/ ۲۰ سالن/ ۵۱ روز/ ۵۶۰ میلیون تومان

«خانه کاغذی»/ ۳۵ سالن/ ۳۰ روز/ ۵۴۰ میلیون تومان

«عشقولانس»/ ۵۳ سالن/ ۹ روز/ ۳۳۰ میلیون تومان

«اشنوگل»/ ۱۱ سالن/ ۵۸ روز/ ۲۲۰ میلیون تومان

«فهرست مقدس»/ ۳۶ سالن/ ۴۴ روز/ ۲۱۰ میلیون تومان

«پل خواب»/ ۲۷ سالن/ ۹ روز/ ۲۰۰ میلیون تومان

«راز سیاوش»/ ۱۵ سالن/ ۵۱ روز/ ۱۵۰ میلیون تومان

«کلیله و دمنه»/ ۳۵ سالن/ ۲۳ روز/ ۱۳۰ میلیون تومان

«کمدی انسانی»/ ۲۰ سالن/ ۲ روز/ ۸۰ میلیون تومان

«آپاندیس»/ ۵ سالن/ ۳۷ روز/ ۶۰ میلیون تومان

«پینوکیو، عاموسردار و رئیسعلی»/ ۳ سالن/ ۵۱ روز/ ۳۵ میلیون تومان

«آرمانشهر»/ ۴ سالن/ ۲۳ روز/ ۱۱ میلیون تومان



٢٢:١١ - جمعه ٢٩ دی ١٣٩٦    /    شماره : ٦٦٨٩٣    /    تعداد نمایش : ٥٣٧







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است