پنج شنبه ٠٩ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :

  • پایگاه خبری سینمای نو فرا رسیدن سال جدید را تبریک می گوید
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور



  چاپ        ارسال به دوست

سینما در هفته‌ای كه گذشت:

در تب و تاب فجر سی و هفتم

سینمای نو > سرویس سینما    

در تب و تاب فجر سی و هفتم

مونا انوری‌زاده

در سومین هفته از اولین ماه زمستان ٩٧ با نزدیك شدن به پایان سال سینمایی ایران و تحویل آن در ایام دهه فجر طبق معمول سال های گذشته تمام اخبار سینمای ایران تحت الشعاع جشنواره قرار می گیرد و تب و تاب جشنواره اتمسفر رسانه ای سینمای ایران را پر می كند. در هفته اخیر بخش عمده اخبار سینمایی ایران به بررسی وضعیت فیلم های حاضر در جشنواره سی و هفتم اختصاص داشت. بر این اساس خبر رسید كه آخرین مراحل فنی فیلم سینمایی «مسخره باز» به کارگردانی همایون غنی زاده در حال انجام است. «مسخره باز» نخستین تجربه سینمایی همایون غنی‌زاده برای حضور در سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر با انجام آخرین مراحل فنی و ساخت موسیقی آماده نمایش می‌شود. غنی‌زاده که از کارگردانان تئاتر است در اولین فیلم خود، غیر از حضور در بخش نگاه نو توانست در جمع فیلم‌های بخش اصلی مسابقه این جشنواره نیز حضور پیدا کند.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: «دانش شیفته سینما و عاشق هما هنرپیشه محبوب شهر است. کاظم خان شیفته کازابلانکا و جواز کسبش است. شاپور شیفته تن ماهی و مصفای ممنوع التصویر است. شهر پر از گدا شده و منتظر زلزله قریب الوقوعی است. هر چند وقت یکبار هم جنازه زنی با سر تراشیده کنار ساحل پیدا می شود. به قول بازپرس کیانی: اوضاع خیته!.»

سایر عوامل «مسخره باز» عبارتند از نویسنده و کارگردان: همایون غنی‌زاده، تهیه کننده: علی مصفا، سرمایه‌گذار: مهدی کرمی، مشاور کارگردان: بهمن فرمان آرا، مجری‌ طرح: ماهان حیدری، بازیگران: صابر ابر، بابک حمیدیان، علی نصیریان، رضا کیانیان، هدیه تهرانی، مدیر فیلمبرداری: علی قاضی، تدوین: هایده صفی‌یاری، صدا گذار: امیرحسین قاسمی، موسیقی: محمدرضا غنی زاده، جلوه‌های ویژه کامپیوتری: جواد مطوری، طراح گریم: ایمان امیدواری، طراح صحنه: سهیل دانش، طراح لباس: الهام معین، صدابردار: محمود کاشانی، برنامه‌ریز: مانفرد اسماعیلی، منشی صحنه: نفیسه ذاکری.

فردین خلعتبری هم ساخت موسیقی فیلم سینمایی «جمشیدیه» به کارگردانی یلدا جبلی را به پایان رساند. «جمشیدیه» دومین فیلم بلند یلدا جبلی به تهیه‌کنندگی محمدصادق آذین و فردین خلعتبری است که در بخش سودای سیمرغ سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.

آهنگسازی «جمشیدیه» توسط فردین خلعتبری و ضبط و میکس موسیقی توسط کاوه عابدین انجام شده است.

سارا بهرامی، حامد کمیلی، پانته‌آ پناهی‌ها، سعید چنگیزیان، ستاره پسیانی، ندا جبراییلی، شادی کرم رودی، محمد ولی زادگان، بهرنگ تنکابنی، کاوه کاتب، زهرا فرهانی، حمیرا نونهالی، لیلی فرهادپور، حسین دالمن، غلامرضا کیایی‌نژاد، کیومرث پوراحمد و بهرام عظیمی از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم نقش آفرینی دارند.

سایر عوامل فیلم عبارتند از نویسندگان: فردین خلعتبری و یلدا جبلی، فیلمبردار: معین مطلبی، صدابردار: مهدی صالح کرمانی، آهنگساز: فردین خلعتبری، صداگذار: آرش قاسمی، چهره پرداز: عظیم فراین، تدوین: یلدا جبلی، مدیر تولید: آرش جبلی، تهیه کنندگان: محمدصادق آذین  و فردین خلعتبری، عکاس: حبیب مجیدی و روابط عمومی: سپیده حیدرآبادی.

مرتضی علی عباس میرزایی کارگردان «خون خدا» هم از انجام کارهای پایانی ساخت این اثر خبر داد.

مرتضی علی عباس میرزایی کارگردان فیلم سینمایی «خون خدا» که به بخش مسابقه سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر راه یافته است، درباره آخرین وضعیت این فیلم گفت: ما این فیلم را در سکوت خبری ساختیم و این روزها مراحل پایانی پس تولید آن را طی می‌کنیم از همین رو باید بگویم به تازگی تدوین این اثر به پایان رسیده اما کارهای صداگذاری و موسیقی آن در حال پیگری است.

وی افزود: در حال حاضر کارهای صداگذاری آن توسط محمدمهدی جواهری‌زاده در حال انجام است که فکر می‌کنم تا هفته آینده کارهای این مرحله به پایان برسد همچنین همزمان موسیقی «خون خدا» هم در حال ساخت است. عباس میرزایی در پایان با بیان اینکه قرار است کارهای اصلاح رنگ این اثر در استدیو پیشگامان آریا توسط هوتن حق‌شناس انجام شود، عنوان کرد: امیدوارم این فیلم در سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر دیده شود.

در خلاصه داستان «خون خدا» که تا به حال جزئیاتی در مورد آن منتشر نشده بود، آمده است: علی کارتن خوابی‌ست که دورانِ نقاهت ترک اعتیادش در خیابان‌ها، مصادف شده است با دهه اول محرم. او شب عاشورا در جعبه‌ غذای نذری که برایش آورده‌اند، پاکتی آغشته به خون می‌یابد.

در این فیلم رضا اخلاقی‌راد، فرید سجادی حسینی، خسرو احمدی، سعید داخ، علیرضا ثانی‌ فر، وحید نفر و شیوا ابراهیمی به ایفای نقش پرداخته‌اند. مرتضی علی عباس میرزایی پیش از این فیلم سینمایی «انزوا» را در سی و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر داشت.

فیلم سینمایی «سرخ پوست» به کارگردانی نیما جاویدی هم که به بخش مسابقه سینمای ایران سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر راه یافته است، مراحل پایانی فنی را پشت سر می گذارد.

نوید محمدزاده، پریناز ایزدیار، آتیلا پسیانی، ستاره پسیانی، حبیب رضایی و مانی حقیقی ترکیب بازیگران اصلی «سرخ‌پوست» را تشکیل می دهند. بخشی از عوامل پشت دوربین فیلم «سرخ‌ پوست» عبارتند از مجری طرح و سرمایه گذار: محمدصادق رنجکشان، مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش، مدیر تولید: مهدی بدرلو، طراح چهره پردازی: ایمان امیدواری، طراح صحنه: محسن نصراللهی، طراح لباس: شیما میرحمیدی، تدوین: عماد خدابخش، صدا: ایرج شهزادی، مدیر جلوه های بصری: جواد مطوری، طراح جلوه های ویژه میدانی: آرش آقابیک، عکاس: محمدبدرلو، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: علی مردانه، منشی صحنه: فائزه گرکانی.

نخستین عکس از فیلم سینمایی «دیدن این فیلم جرم است!» به نویسندگی و کارگردانی رضا زهتابچیان با تصویری از نقش آفرینی لیندا کیانی در این فیلم منتشر شد. لیندا کیانی همزمان با انتشار نخستین تصویرش درباره این فیلم نوشت:"هیچ چیز از آن شبِ لعنتی یادم نمانده و بعد از آن فقط چشم‌هایم سیاهی می‌رفت. چیزی در من کشته می‌شد که آماده بودم دوستش داشته باشم ... یک حس خفقانِ سخت و نفس‌گیر مثلِ «دیدن این فیلم جرم است»".

«دیدن این فیلم جرم است!» یک فیلم سیاسی است که به ماجرای یک گروگانگیری می‌پردازد. این فیلم برای نخستین بار در بخش «نگاه نو» سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر به نمایش درخواهد آمد.

در خلاصه داستان این فیلم آماده است:"فقط یک فیلم پنج دقیقه‌ای می‌خواستم تا بعدا بتونم از زنم و دخترم دفاع کنم، ولی امونم ندادند... صدای آژیراشون داره نزدیک‌تر می‌شه... الان مثل مور و ملخ می‌ریزن اینجا... ."

بخشی از عوامل تولید «دیدن این فیلم جرم است!» عبارتند از: نویسنده و کارگردان: رضا زهتابچیان، مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، طراح صحنه و لباس: بابک پناهی، طراح گریم: محسن دارسنج، مدیر صدابرداری: امیر نوبخت، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، تدوین: سیاوش کردجان، آهنگساز: حبیب خزایی‌فر، جلوه‌های ویژه رایانه‌ای: شهاب نجفی، جلوه های ویژه میدانی: حمید رسولیان، مدیر تولید: محمدجواد موحد، مدیر برنامه‌ریزی: امین قوامی، دستیار اول کارگردان: علیرضا صالحی، پانته‌آ حسینی، مدیر تدارکات: افشین رئوفی، عکاس: کورش پیرو، ساخت پشت صحنه: حمید ضرابی، مدیر تبلیغات: سیدعلی طباطبائی‌نژاد، مدیر امور رسانه‌ای: هادی فیروزمندی، مجری طرح: باشگاه فیلم سوره، تهیه کننده: محمدرضا شفاه، محصول: سازمان سینمایی حوزه هنری.

نخستین عکس از محسن کیایی به همراه اولین دیالوگ «ماجرای نیمروز: رد خون»، در فاصله كمتر از یک ماه تا رونمایی از این فیلم منتشر شد. در خلاصه داستان «ماجرای نیمروز: رد خون» که برای اولین بار منتشر شده، آماده است:

- خونه‌ی افشین رو گشتن. خونه‌ی خواهر منو. به‌شون نگفتی من کی‌ام؟ نگفتی چه کارایی از دست‌ رفیق‌ات برمی‌آد؟

- بوی سیگار می‌دی.

- اینم گزارش کن.

«ماجرای نیمروز: رد خون» در بخش مسابقه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر رونمایی می‌شود.

بخشی از عوامل تولید «ماجرای نیمروز: رد خون» عبارتند از: سناریو: حسین تراب‌نژاد و ابراهیم امینی، پژوهش: محسن جعفرزاده، مدیر برنامه‌ریزی: حسین فلاح، دستیار اول کارگردان: وحید شیخلر، فیلمبردار: مهران ممدوح، سرپرست گروه فیلمبرداری: محمد ابراهیمیان، عکاس: مجید طالبی، منشی صحنه: فرشته حجازی، جانشین تولید: مسعود زمانی، مدیر تدارکات: علیرضا اصلانی، جلوه‌های ویژه میدانی: ایمان کرمیان، جلوه‌های ویژه بصری: سینا قویدل، صداگذاری و میکس: مهرشاد ملکوتی، مدیر صدابرداری: هادی ساعدمحکم، طراح صحنه و لباس: محمدرضا شجاعی، طراح گریم: شهرام خلج، انتخاب بازیگر و بازیگردان: ابراهیم امینی، موزیک: حبیب خزایی‌فر، مونتاژ: محمد نجاریان، مجری طرح و مدیر تولید: کامران حجازی، مدیر فیلمبرداری: هادی بهروز، کارگردان: محمدحسین مهدویان، تهیه‌کننده: سیدمحمود رضوی، محصول موسسه سیمای مهر.

کارن همایون‌فر هم ساخت موسیقی «آشفته‌گی» به کارگردانی فریدون جیرانی را به پایان رساند.

«آشفته‌گی» آخرین ساخته سینمایی جیرانی است که در بخش سودای سیمرغ سی‌وهفتمین جشنواره فجر به نمایش در می‌آید.

کارن همایونفر که پیش از این در فیلم‌هایی همچون «قصه پریا»، «سالاد فصل» و «خفه گی» با جیرانی همکاری داشته است، درباره موسیقی «آشفته گی» معتقد است: با اینکه ما در آثار قبلی تجربه متفاوتی با هم داشتیم اما حس می‌کنم موسیقی «آشفته‌گی» بیشتر روی مخاطب تاثیر خواهد گذاشت.

در این فیلم بهرام رادن،مهناز افشار،علی میلانی،احسان محمدی،نازنین صلجو و مهران احمدی به ایفای نقش می‌پردازند.

جیرانی درباره فضای فیلم جدید خود اینگونه نوشته است:"آشفته‌گی" رئالیستی و اجتماعی نیست.

یک فیلم است درباره عشق و جنایت...

نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده این اثر فریدون جیرانی است.

فیلمبرداری «متری شیش و نیم» هم به پایان رسید. فیلم جدید سعید روستایی به تهیه کنندگی سیدجمال ساداتیان که از مهمترین فیلم های جشنواره امسال است با انجام مراحل فنی به زودی آماده نمایش می شود تا کارگردان «ابد و یک روز» با دومین فیلمش به جشنواره امسال بیاید. پیمان معادی، پری‌ناز ایزدیار، فرهاد اصلانی و نوید محمدزاده بازیگران اصلی این فیلم هستند.

پولاد کیمیایی کارگردان فیلم سینمایی «معکوس» هم که به بخش «نگاه نو» سی و هفتمین جشنواره ملی فیلم فجر راه یافته است، درباره آخرین وضعیت این اثر اظهار داشت: ما کارهایمان را به گونه‌ای تنظیم کرده‌ایم که این فیلم برای جشنواره آماده باشد به این ترتیب که از ابتدا در نظر داشتیم کارهای پس از تولید را به صورت عجله‌ای انجام ندهیم زیرا اصولاً بسیاری از کارها به صورت عجله‌ای ساخته و به جشنواره ارایه می‌شوند اما ما از حدود ۸ ماه پیش مشغول انجام کارهای پس از تولید بودیم، از همین رو کارهای اصلاح رنگ این فیلم به طور تقریبی تمام شده و باید کارهای نهایی آن را چک کنیم ضمن اینکه بخش کوچکی از کارهای ویژوآل طبق ایده‌آل من نیست اما آن هم طی دو سه روز آینده به اتمام می‌رسد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره ساخت این اثر بیان کرد: سال‌ها ایده ساخت «معکوس» در ذهن من بود و به طور پیوسته به این موضوع فکر می‌کردم که جای فیلمی که به مفهوم و عناصر سینما همچون ریتم بالا، جذابیت‌های بصری و... بپردازد در سینمای ایران خالی است؛ به همین دلیل دوست داشتم فیلمی بسازم که در روایت تنبل نباشد و در زمینه موسیقی و طراحی حرفی برای گفتن داشته باشد. ضمن اینکه دوست نداشتم قصه‌ای را روایت کنم که نقطه ضعف‌های زندگی را سیاه جلوه بدهد، بلکه دوست داشتم یک جنبه تفریحی هم در فیلم وجود داشته باشد تا جذابیت‌های سینما را از آن دریچه ببینیم.

کیمیایی با اشاره به تاثیر گرفتن از سینمای پدرش مسعود کیمیایی در فیلم‌سازی عنوان کرد: هرچند پدرم تهیه‌کننده «معکوس» بود اما در تمام مدت ساخت این اثر به دلیل بیماری در بیمارستان حضور داشت و نمی‌توانست به ما کمکی کند اما از راه دور توصیه‌هایی به ما می‌کرد. از همین رو محمد خوشنام و خودم کارهای تهیه‌کنندگی را انجام دادیم. با این وجود در «معکوس» می‌شود رگ و ریشه سینمای کیمیایی را جستجو کرد؛ یعنی سینمای قصه‌گویی که به قهرمان اعتقاد دارد و طبقات اجتماعی مختلف در آن حضور دارند؛ با این حال قهرمان فیلم من هیچ ارتباطی به قهرمان جهان پدر ندارد. در واقع این مسایل به گونه‌ای متاثر از جهان خودم و آنچه که از پدر یاد گرفته‌ام، است.

بازیگر «متروپل» درباره دیگر فعالیت‌های خود مطرح کرد: قرار است تابستان سال آینده فیلمی به نام «لکنت» بسازم که البته ممکن است نام آن به «هیرا» به معنای چشمه تغییر کند. نیمی از این فیلم در ایران و نیم دیگر در لهستان یا آلمان ساخته می‌شود این را هم باید عنوان کنم که این فیلم درباره جنگ و تمام جنگ‌زده‌هایی است که برای زندگی بهتر به سمت اروپا کوچ می‌کنند؛ بخشی از این فیلم بر اساس قصه جنگ‌زده‌های جنگ جهانی دوم ساخته می‌شود اما همین مساله با جنگ سوریه و اتفاقات خاورمیانه اشتراکاتی دارد.

وی در پایان گفت: این روزها همزمان با بازنویسی‌های فیلمنامه «لکنت» کارهای پیش از پیش تولید را هم آغاز و به بازبینی لوکیشن‌ها پرداخته ایم از سوی دیگر مشغول انجام مذاکراتی برای حضور بازیگران در این اثر هستیم.


در این هفته همچنین قرعه‌کشی جدول نمایش فیلم‌های سی و هفتمین جشنواره فجر در سینمای اهالی رسانه با حضور عوامل فیلم ها برگزار شد و برنامه نمایش آثار جشنواره فجر در سینمای رسانه‌ها به شرح ذیل اعلام گردید. نمایش فیلم‌های جشنواره فیلم فجر برای اهالی رسانه از روز چهارشنبه ۱۰ بهمن در پردیس ملت آغاز می‌شود. مراسم اختتامیه روز ۲۲ بهمن برگزار خواهد شد. جشنواره به مناسبت ایام فاطمیه روزهای ۱۹ و ۲۰ بهمن تعطیل خواهد بود. در هر روز ۴ سانس به نمایش فیلم‌ها اختصاص دارد و برنامه آن به شرح زیر است.

🔹چهارشنبه ۱۰ بهمن

سانس اول: خانه ابری برای تو

سانس دوم: غلامرضا تختی

سانس سوم: سال دوم دانشکده من

سانس چهارم: معکوس

🔹پنجشنبه ۱۱ بهمن

سانس اول: انیمیشن آخرین داستان

سانس دوم: بنفشه آفریقایی

سانس سوم: تیغ و ترمه

سانس چهارم: درخونگاه

🔹جمعه ۱۲ بهمن

سانس اول: بهارستان خانه ملت

سانس دوم: ناگهان درخت

سانس سوم: قصر شیرین

سانس چهارم:سمفونی نهم

🔹شنبه ۱۳ بهمن

سانس اول: انیمیشن شب آفتابی

سانس دوم: مسخره باز

سانس سوم: روزهای نارنجی

سانس چهارم: زهرمار

🔹یکشنبه ۱۴ بهمن

سانس اول: مستند دلبند

سانس دوم: خون خدا

سانس سوم: طلا

سانس چهارم: شبی که ماه کامل شد

🔹دوشنبه ۱۵ بهمن

سانس اول: انیمشین بنیامین

سانس دوم: یلدا

سانس سوم: جمشیدیه

سانس چهارم: مردی بدون سایه

🔹سه‌شنبه ۱۶ بهمن

سانس اول: نت های مسی یک رویا

سانس دوم: دیدن این فیلم جرم است

سانس سوم: بیست و سه نفر

سانس چهارم: پالتو شتری

🔹چهارشنبه ۱۷ بهمن

سانس اول: مجموعه فیلم های کوتاه

سانس دوم: متری شیش و نیم

سانس سوم: ایده اصلی

سانس چهارم: سرخ پوست

🔹پنجشنبه ۱۸ بهمن

سانس اول: تمام چیزهایی که جایشان خالی است

سانس دوم:  سونامی

سانس سوم: جان دار

سانس چهارم: قسم

🔹یکشنبه ۲۱ بهمن

سانس اول: آشفتگی

سانس دوم: حمال طلا

سانس سوم: ماجرای نیمروز

سانس چهارم: اعلام نامزدها

امسال پنج مجری گردشی نشست‌های پرسش و پاسخ فیلم‌های حاضر در جشنواره را در سینمای اهالی رسانه برگزار خواهند کرد. فرزاد حسنی، منصور ضابطیان، احسان کرمی، محمود گبرلو و حمیدرضا مدقق مسئولیت اجرای نشست‌‌ها را برعهده خواهند داشت.

همچنین مدیر بخش استان‌های جشنواره فیلم فجر اعلام کرد: مراکز 31 ناحیه استانی کشور از 12 تا 22 بهمن ماه میزبان جشنواره فیلم فجر می شوند. برای هر استان حداکثر دو سالن سینمایی برای اکران فیلم‌ها در نظر گرفته می‌شود. از بین فیلم‌های جشنواره، 11 تا 14 فیلم توسط دبیرخانه جشنواره فیلم فجر انتخاب و در استان‌ها به نمایش درخواهند آمد اما سیدضیا هاشمی دبیر شورایعالی تهیه‌کنندگان اعلام كرد: طی جلساتی که با ابراهیم داروغه‌زاده داشتیم مطلع شدیم ستاد جشنواره فیلم فجر با بحران بی‌پولی مواجه است و امکان فراهم آوردن بودجه برای برگزاری جشنواره در استان‌ها را ندارد. در صورتی که بودجه لازم برای نمایش فیلم‌ها در شهرستان‌ها در نظر گرفته نشود، بی‌شک تهیه کنندگان آثار خود را در شهرستان‌ها نمایش نمی‌دهند.

مسعود نجفی، مدیر روابط عمومی جشنواره فجر درخصوص حضور اصغر فرهادی، ابراهیم حاتمی کیا و مجید مجیدی در فهرست داوران این دوره گفت: فهرست قطعی داوران طی هفته آینده اعلام می شود اما در نظر داریم تا یک گروه کاربلد و با تجربه در فهرست داوران این دوره از جشنواره حضور داشته باشند. پیش از این اخباری منتشر شد مبنی بر آنكه اصغر فرهادی پیشنهاد عضویت در هیئت داوران این دوره از جشنواره فجر را رد كرده و اعلام كرده است كه علاقه ای به قرار گرفتن در این موقعیت ندارد.

اما در پی اعتراض علیرضا داوودنژاد در پی عدم حضور فیلمش در جشنواره سی و هفتم دبیرخانه جشنواره فجر به ارائه توضیحاتی پرداخت و اعلام كرد:

طی تماس تلفنی، آقای داودنژاد فرمودند گرفتار تولید هستند و دبیرخانه نیز با ثبت نام تلفنی، نام این فیلم را در فهرست متقاضیان حضور در جشنواره ارائه کرد. طی تماس مجدد و اعلام آخرین مهلت بازبینی توسط هیات انتخاب فرمودند در حال فیلمبرداری هستند و راش‌ها هنوز قابل ارائه به هیات انتخاب نیست. از این ایشان تقاضا کردیم هر چه از فیلم آماده شده به دبیرخانه ارسال شود که فرمودند هنوز فیلم تدوین نشده و آنچه تصویربرداری شده راف کات است. هیچ تماسی، اضافه‌تر از آنچه با ایشان داشته‌ایم با هیچ فیلمسازی برقرار نشد. متأسفیم که از لذت تماشای "مصائب شیرین ۲ " در جشنواره محرومیم.

با اعلام اسامی فیلم های حاضر در جشنواره سی و هفتم رضا مقصودی از اعضای هیئت انتخاب سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر درباره فیلم‌های حاضر در این دوره جشنواره گفت: در این دوره، آثار کمدی خوبی در جشنواره حضور دارند، کیفیت آثار از لحاظ فنی و استفاده از تکنولوژی‌های جدید بالا رفته و با فیلمی که مشکل ممیزی داشته باشد مواجه نشده‌اند. این فیلمنامه نویس سینما درباره ارزیابی‌اش از آثار انتخاب شده برای حضور در این دوره جشنواره بیان کرد: بهترین و اصلی‌ترین موضوعی که توجه من را در آثار ارسال شده در این دوره جشنواره به خود جلب کرد، حضور سینماگران جوان در عرصه فیلمسازی بود که کارها و آثاری شاخص تولید کرده‌اند. ما در بخش فیلم‌سازان اول یعنی «نگاه نو» تمام تلاشمان را بر این امر گذاشتیم تا بهترین فیلم‌ها و تولیدات وارد این بخش شوند.

او اضافه کرد: در بخش «نگاه نو» چند کار نتوانستند وارد جشنواره شوند. در واقع ظرفیت جشنواره به گونه‌ای نبود که بتواند تمام ِ بهترین آثار به آن وارد شوند و این نشان می‌دهد جوان‌ها و فیلم اولی‌ها می‌توانند کارهای بسیار خوبی تولید کنند و تلاش موثری داشته‌ باشند.

این کارگردان در ادامه توضیح داد: در بخش «نگاه نو» ۱۰ فیلم بیشتر نمی‌توانست حضور داشته باشد، این درحالی بود که از نظر ما ۱۲ یا ۱۳ فیلم خوب در بین آثار ارسالی برای حضور در این بخش به دبیرخانه ارسال شده بود. در نهایت از بین حدودا ۴۰ فیلمی که به دبیرخانه رسیده بود، تعداد محدودی فیلم را انتخاب کردیم.

در حقیقت ضوابط جشنواره اجازه نمی‌داد ما تعداد بیشتری فیلم اعلام کنیم بنابر این قطعا فیلم‌های دیگری هم بودند که پتانسیل حضور در جشنواره را داشتند.

مقصودی درباره نحوه انتخاب آثار بخش سودای سیمرغ هم اظهار کرد: به لحاظ مضمونی، فیلم‌های کمدی خوبی به جشنواره وارد شدند و دارای شخصیت و داستان‌پردازی خوبی هستند. در بخش سودای سیمرغ شاهد اتفاقات و فیلم‌های خوبی بودیم. برخی از کارگردانان فیلم‌های دوم و سوم خود را امسال به نمایش می‌گذارند که ارزش تولیدی بالایی دارند در کنار آن‌ها فیلمسازانی را داریم که از پیشکسوتان حوزه خود هستند و آنها نیز به خوبی خواهند درخشید.

او در توضیح نحوه انتخاب آثار هم گفت: در این دوره به وضوح تغییرات و پیشرفت‌های زیادی در حوزه فنی دیده می‌شد. یعنی استفاده از تکنولوژی‌های جدید در بخش‌های مختلف مانند امکانات تصویری و صوتی قابل ملاحظه هستند. این نکته کیفیت فیلم‌ها را بالاتر برده و البته باعث می‌شود توقع بیننده در سال‌های آینده هم بالاتر برود که البته اتفاق خوبی است. فیلم‌های امسال در طراحی صحنه و فضاسازی سینمایی پیشرفت زیادی داشته است. فیلم‌ها دارای ویژگی‌های صحنه‌ای خاصی بودند و دیگر فقط قصه و فیلمنامه نیست که به روایت می‌پردازد. صحنه، دوربین، نور و ... به کمک روایت آمده بودند و این مانند یک شاخصه در فیلم‌های امسال بود.

این عضو هیئت انتخاب با بیان اینکه "ما در این دوره بین حدودا ۸۰ تا ۹۰ فیلم را مورد بازبینی قرار دادیم و در مجموع ۳۲ فیلم انتخاب شدند" خاطر نشان کرد: در بین همه آثار ما با فیلمی که مشکل ممیزی داشته باشد مواجه نشدیم، چه در فیلم‌های نگاه نو و چه در سودای سیمرغ و از این جهت با مسئله‌ای برخورد نکردیم و بحث و جدلی ایجاد نشد. حتی برخی آثار اشارات و نقدهایی هم داشتند اما به نحوی نبود که قابل طرح نباشد و مسئله‌ساز شود. ما به عنوان هیئت انتخاب معیارهای زیبایی‌شناسی مدنظرمان بود. بر این اساس با اثری برخورد نکردیم که چنین مشکلی داشته باشد.

اما از عرصه تولید فیلم هایی كه در جشنواره امسال حضور ندارند هم خبر می رسد كه فیلمبرداری فیلمبرداری فیلم سینمایی «فریدِ؟ میگه ساعت هشت» به کارگردانی مسعود فرجام و تهیه کنندگی پیمان راد در حال حاضر در تهران به مرز ۸۰ درصد رسیده و ظرف چند روز آینده نیز به پایان خواهد رسید. هم اکنون تدوین این فیلم به طور همزمان توسط مسعود فرجام آغاز شده و با اتمام کامل فیلمبرداری و با فراغ بال کارگردان، بخش های باقی مانده مونتاژ نیز انجام خواهد شد.

آذرخش فراهانی، روشنک گرامی، سام حسامی، الهه افشاری، آزاده سدیری و شقایق فراهانی بازیگران اصلی این فیلم هستند که تاکنون همگی آنان مقابل دوربین رفته اند.

مالک سراج، حسین دالمن، فرید رحیمی زاده، سحر سجادی، ماهور صفری حشمت آرمیده، کیانوش ثابت شیرازی، آرش رمضانی نیز دیگر بازیگرانی هستند که در این فیلم حضور دارند.

«فریدِ؟ میگه ساعت هشت» حال و هوایی اجتماعی و جوانانه دارد و قصه آن، روایت و برشی از دو شب زندگی پنج جوان است که براساس تصمیم ها و انتخاب های غلط، سرنوشت نافرجامی را برای خود رقم می زنند. در این فیلم روشنک گرامی و الهه افشاری در نقش دو دختر جوان با نام های رها و هانیه مقابل دوربین رفته اند. این دو دختر جوان حدودا سی ساله مکمل های شخصیتی یکدیگر در قصه هستند. آنها نمایندگانی از بخشی از جامعه جوانان امروز جامعه هستند که در ادامه داستان دچار مشکلاتی می شوند.

تمامی صحنه های این فیلم در شب رخ می دهد و گروه سازنده این روزها فیلمبرداری را در لوکیشن ثابت این فیلم و در خانه ای قدیمی دنبال می کنند.

این فیلم با سرمایه گذاری کامل بخش خصوصی تولید می شود و تمامی صحنه های آن در تهران مقابل دوربین خواهد رفت. پیش بینی می شود تا اواسط دی ماه فیلمبرداری این پروژه سینمایی به طول بیانجامد.

فیلم سینمایی «راند چهارم» هم با دریافت پروانه ساخت از اوایل بهمن ماه در تهران مقابل دوربین خواهد رفت. «راند چهارم» عنوان فیلم جدید علیرضا امینی است که به تازگی پروانه ساخت دریافت کرده و براساس برنامه ریزی های انجام گرفته از اوایل بهمن ماه نیز وارد مرحله فیلمبرداری خواهد شد. مذاکرات با بازیگران و برخی از عوامل پشت دوربین انجام و تاکنون حضور حامد بهداد و بهرام افشاری در گروه بازیگران این فیلم قطعی شده است. اسامی سایر بازیگران این فیلم نیز در چند روز آینده اعلام خواهد شد. گروه پشت دوربین این پروژه نیز تقریباً تکمیل شده است.

فیلمبرداری این فیلم سینمایی به طور کامل در تهران انجام خواهد شد و برخی از لوکیشن ها نیز تاکنون انتخاب شده است.

«راند چهارم» به نویسندگی مشترک علیرضا امینی و مهیار شاهرخی یک ملودرام اجتماعی است و فضایی شهری دارد.

مرتضی شایسته تهیه کنندگی «راند چهارم» را برعهده دارد.

دیگر عوامل پشت دوربین «راند چهارم» که تاکنون حضورشان این پروژه سینمایی قطعی شده عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: روزبه رایگا، طراح صحنه: محسن غلامی، طراح گریم: امید گلزاده، صدابردار: میثم یاردیلو، مجری طرح و مدیر تولید: هادی انباردار، مدیر برنامه ریزی و دستیار اول کارگردان: علی نوابی.

«من می ترسم» آخرین ساخته بهنام بهزادی هم این روزها در آخرین مراحل فیلمبرداری است و به زودی در تهران به پایان می‌رسد.  امیر جعفری که به تازگی بازی خود را در این فیلم به پایان رسانده است، درباره دومین تجربه همکاری با بهنام بهزادی نوشت:«خوشحالم که فرصتی شد تا برای دومین بار پس از همکاری موفق «قاعده تصادف» جلوی دوربین بهنام بهزادی رفتم و امیدوارم تا همیشه این همکاری ادامه پیدا کند. کار کردن با این کارگردان دقیقا خود سینما است چرا که نگاه او و نظمی که در عین کار در تمام بخش های تولید دیده می شود، کاملا حرفه‌ای و فراتر از انتظار است.

«من می‌ترسم» یکی از بهترین تجربه‌های من در سینما است و منتظرم خیلی زود نتیجه آن را ببینم.»

در این فیلم، الناز شاکردوست، پوریا رحیمی سام، امیر جعفری، ستاره پسیانی، مهران احمدی و... بازی می‌کنند.

در خلاصه داستان، «من می ترسم» چهارمین فیلم بلند سینمایی بهنام بهزادی، آمده است: «بدیش اینه من وسط کلی شک ام که می خوام برم یا نه...ولی بدترش اینه که صد برابرش مطمئنم نمی‌تونم بمونم.»

نویسنده، سرمایه گذار و تهیه کننده این پروژه بهنام بهزادی است.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «ژن خوک» به نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی سعید سهیلی هم شامگاه (یکشنبه 16 دی ماه) به پایان رسید. فیلمبرداری این فیلم سینمایی كه شنبه ۲۶ آبان ماه با حضور جمشید هاشم‌پور آغاز شده بود، شب گذشته (یکشنبه 16 دی ماه) در لوکیشنی در جنوب شهر تهران به پایان رسید.

هادی حجازی‌فر، سینا مهراد و نازنین بیاتی آخرین بازیگرانی بودند که در آخرین سکانس «ژن خوک» مقابل دوربین مسعود سلامی رفتند.

علاوه بر حجازی‌فر، مهراد و بیاتی، دیگر بازیگران این فیلم عبارتند از: بهرنگ علوی، صبا سهیلی، قربان نجفی، علیرضا مهران، شهین تسلیمی، مهدی دانایی مقدم، احمد مینایی، افشین اخلاقی، فرشید نزاکتی، وحید کرمانی، مهسا آبیز با حضورِ الناز حبیبی و هنرمندیِ جمشید هاشم‌پور.

تدوین این فیلم همزمان با فیلمبرداری توسط فرامرز هوتهم انجام شده و سهیلی قصد دارد فیلم جدیدش را برای اکران در نوروز 98 آماده کند.

دیگر عوامل «ژن خوک» عبارتند از: نویسنده، کارگردان و تهیه‌کننده: سعید سهیلی، مدیر فیلمبرداری: مسعود سلامی، طراح لباس: ملودی اسماعیلی، مدیر تولید: سجاد رحیمی، مدیر تدارکات: محمد ابراهیمی، صدابردار: وحید مقدسی، دستیار یک کارگردان: حامد مختاری، برنامه‌ریز: امید جزینی، تدوین: فرامرز هوتهم، طراح صحنه: محمدرضا میرزاجان‌محمدی، طراح چهره‌پردازی: عباس عباسی، عکاس: سحاب زریباف، منشی صحنه: سعیده دلیریان، پشت صحنه: روزبه خسروی، جانشین تهیه: ابراهیم اصغری، دستیار تهیه: محمد محمدیان، مشاور رسانه‌ای: مریم قربانی‌نیا.

مراحل ساخت موسیقی و جلوه‌های ویژه بصری فیلم سینمایی «ما همه با هم هستیم» به کارگردانی کمال تبریزی هم همچنان سپری می‌شود به همین دلیل، صاحبان این فیلم نتوانستند نسخه‌ای را در اختیار دبیرخانه سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر بگذارند.

«ما همه با هم هستیم» به تهیه‌کنندگی رضا میرکریمی در حال آماده‌سازی نهایی برای اکران عمومی در نزدیک‌ترین زمان ممکن است.

«ماهمه باهم هستیم» روایتی کمدی از سقوط یک هواپیما و رازهای مسافران آن است که مهران مدیری، محمدرضا گلزار، لیلا حاتمی، ویشکا آسایش، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی، مانی حقیقی، جواد عزتی، سروش صحت، حسن معجونی، مهران غفوریان، نادر فلاح، سیروس گرجستانی، علی شادمان، رضا ناجی، سام نوری، فرزین محدث، بهادر مالکی، یداله شادمانی، محمدمهدی حسینی‌نیا، شیرین آقا کاشی، بهزاد قدیانلو، اشپیتیم آرفی، لیدا فتح‌اللهی، شیوا بلوچی و دانیال کاظمی در آن ایفای نقش کرده‌اند.

داریوش باباییان هم آخرین وضعیت تولید فیلم سینمایی«تبسم تلخ» را تشریح کرد و گفت:این فیلم در مرحله تدوین قرار دارد و پس از آن مراحل صداگذاری و ساخت موسیقی آغاز می شود.

وی با اشاره به قصه فیلم بیان کرد: محمد طهماسبی مشاور خانواده و سردفتر ازدواج و طلاق است. خانمی به نام تبسم سر راه او قرار می گیرد و با طهماسبی عازم سفر دوبی می شود که در مسیر مسافرت اتفاقاتی می افتد ...... .

این تهیه کننده با اشاره به بازیگران«تبسم تلخ» گفت: الهام حمیدی، کیمیا باباییان ، محمدرضا سهرابی، عباس محبوب، میرطاهر مظلومی، محمد شیری، پوراندخت مهیمن،فرید فوده ، نیایش کفیلی، حسین غیابی اکبر عبدی بازیگران این فیلم هستند.

عوامل فیلم سینمایی«تبسم تلخ» عبارتند از نویسنده و کارگردان سیدمحمدرضا ممتاز، مدیر فیلمبرداری محمد فضیله ، صدابردار فرامرز مختاری، طراح گریم مهراب شاپورزاده ، طراح صحنه شهرام قدیری فر، طراح لباس فاطمه جهانی ، مدیر تولید حسین خواجویی، مدیر تدارکات عبدالله قاسمی، تدوین مهدی دهقان، تهیه کننده داریوش باباییان.

بهمن فرمان‌آرا هم بازیگر فیلم سینمایی «مجبوریم» به کارگردانی رضا درمیشیان شد. در حالی که فیلمبرداری «مجبوریم» تازه‌ترین فیلم رضا درمیشیان آغاز شده، بهمن فرمان‌آرا به جمع بازیگران این فیلم پیوسته است. بهمن فرمان‌آرا کارگردان سینمای ایران و سازنده فیلم‌های «خانه‌ای روی آب»، «شازده احتجاب»، «بوی کافور، عطر یاس» و ... در فیلم «مجبوریم» رضا درمیشیان ایفای نقش می‌کند. 

فرمان‌آرا پیش از این در ۲ ساخته خود «بوی کافور، عطر یاس» و «حکایت دریا» بازی کرده بود.

فاطمه معتمدآریا، نگار جواهریان، پارسا پیروزفر، پردیس احمدیه، مجتبی پیرزاده، بابک کریمی، رضا بهبودی و... از بازیگران «مجبوریم» هستند که به تهیه‌کنندگی و سرمایه رضا درمیشیان تولید می‌شود.

«خرها آدم نمی شوند» به کارگردانی اکبر منصور فلاح و تهیه کنندگی عباس اکبری هم به تازگی وارد مرحله تدوین شده و آرش معیریان به عنوان تدوینگر این اثر سینمایی انتخاب شده است.

فیلم سینمایی «خرها آدم نمی شوند» اوایل پاییز امسال در شمال کشور کلید خورد. لیلا اوتادی، یوسف تیموری، ارژنگ امیرفضلی، یوسف مرادیان، هدی منصورفلاح، سعید دولتی، فاطمه شکری، اصغر حیدری، چیا بابامیری، کیان علی پناه، آرمان پیراسته، هامون قربانی، تینا فتوحی و آیلا فیروزی بازیگران این فیلم هستند.

این فیلم یک فانتزی اجتماعی و کودکانه است و در خلاصه داستان آن آمده است: «بعضی از آدم ها در دنیای واقعی خطاهایی کرده و به همین دلیل تبدیل به خر و به جنگل تبعید شده اند. معلمی به نام ادیب برای آموزش آنان به جنگل می رود تا با طی کردن مراحل آموزش، به اشتباه خود پی برده، هویت اصلی خود را بازیافته، آدم شده و به جامعه بازگردند. حدود ۳ ماه می گذرد و اثری از ادیب نمی شود تا اینکه.»

سایر عوامل اصلی تولید عبارتند از نویسندگان: اکبر منصور فلاح، مصطفی فرد حسینی، مشاور کارگردان: علی شاه حاتمی، مدیر فیلمبرداری: امیر کریمی، مدیر تولید: طاهر امانی، طراح گریم: داریوش صالحیان، طراح صحنه: حسین منصور فلاح، مدیر صدابرداری: مجتبی حبیب اللهی، طراحان لباس: منصور بستانی، هدی منصور فلاح، طراح جلوه های ویژه: سپهر کشن فلاح، آهنگساز: شهاب اکبری، بازیگردان: سعید دولتی، دستیار یک کارگردان و برنامه ریز: پیام حنفی، دستیار تولید: مصطفی فردحسینی، عکاس: امیر فائض، گروه کارگردانی: ابوالفضل نعمتی، مهدی جواهرپور، شقایق عوض زاده، مدیر تدارکات: سید محمد صالحی، منشی صحنه: سمانه دالوند، مدیر امور مالی: مجتبی فرد حسینی، سرمایه گذار: محمد جعفر فردحسینی و مجری طرح: موسسه فرهنگی هنری همای سعادت.

کاوه سجادی حسینی قصد دارد فیلمنامه «بی سر» را به عنوان پروژه جدید سینمایی خود جلوی دوربین ببرد.

کاوه سجادی حسینی کارگردان سینما هم با اشاره به این که همچنان برای تولید برخی از پروژه های سینمایی خود موفق به جذب سرمایه گذار نشده است، گفت: فیلمنامه های «یخ چال» و «نبودنت» مدت هاست که آماده است، اما به دلیل این که سرمایه گذار مناسبی پیدا نکرده ام آنها را کلید نزده ام.

وی افزود: به تازگی نگارش فیلمنامه یک اثر سینمایی با نام «بی سر» را به پایان رسانده ام و با جذب سرمایه گذار مناسب برای دریافت پروانه ساخت اقدام می کنم.

سجادی حسینی با اشاره به اینکه «بی سر» فیلمنامه کم هزینه ای دارد، تأکید کرد: این فیلم رابطه یک زن و شوهر را به تصویر می کشد و امیدوارم شرایط مناسبی فراهم شود تا هرچه سریعتر این پروژه را جلوی دوربین ببرم.

کارگردان فیلم سینمایی «بوفالو» در پایان گفت: من و پیام لاریان با همراهی صادق خوشحال نگارش این فیلمنامه را برعهده داشتیم. داستان «بی سر» در یک روز می گذرد و سکانس های آن در تهران جلوی دوربین می رود.

قسمت دوم فیلم جنجالی کاظم راست گفتار هم قرار است جلوی دوربین برود. این فیلم با فیلمنامه کاظم راست گفتار و تهیه کنندگی علی آشتیانی پور پروانه ساخت گرفته و با مهیا شدن شرایط تولید در خارج از ایران جلوی دوربین می رود. هنوز مشخص نیست کدام یک از بازیگران قسمت اول در این فیلم حضور دارند.

در سومین هفته از زمستان ٩٧ شورای صدور پروانه ساخت با چهار فیلمنامه موافقت کرد.

به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، فیلمنامه های «خون شد» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی  مسعود کیمیایی با موضوع اجتماعی، «خواب شیرین فرهاد» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی محمدعلی نجفی و نویسندگی میثم هاشمی طبا با موضوع تاریخی، «چشم و گوش بسته» به تهیه‌کنندگی امیرحسین آشتیانی پور، کارگردانی فرزاد موتمن و نویسندگی هما بذرافشان با موضوع اجتماعی و «عادل نالدو» به تهیه‌کنندگی پروانه مرزبان، کارگردانی صادق صادق دقیقی و نویسندگی عبدالجبار دلدار با موضوع نوجوان موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند. جلسه شورای پروانه ساخت فیلم های سینمایی با حضور اکثریت اعضای شورا همچون مسعود نقاش زاده، محمود اربابی، حسن بلخاری، حسین کرمی، منوچهر شاهسواری و مازیار میری برگزار شد. جمال شورجه دیگر عضو شورا در جلسه حضور نداشت.

غلامرضا فرجی سخنگوی شورای صنفی نمایش هم درباره جلسه دوشنبه ۱۷ دی ماه این شورا گفت: در جلسه روز دوشنبه شورای صنفی نمایش مشخص شد که فیلم سینمایی «درساژ» به کارگردانی پویا بادکوبه از روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه در گروه سینمایی زندگی اکران می شود. سخنگوی شورای صنفی نمایش در پایان تاکید کرد: همچنین اکران «تخته گاز» به کارگردانی محمد آهنگرانی از چهارشنبه ۱۹ دی ماه در گروه سینمایی ایران قطعی شده است. وی همچنین درباره اولویت اکران‌های نوروزی و پخش مسابقات فوتبال جام ملت‌های آسیا در سینماها توضیحاتی ارایه کرد: براساس تقاضاهایی که اکثر استان‌ها، سینمادارها و متقاضیان برای پخش فوتبال تیم ملی جمهوری اسلامی ایران داشتند به استحضار می‌رساند که هیچ مجوزی صادر نشده است و امکان پخش فوتبال در سینماها وجود ندارد.

محمدرضا فرجی ادامه داد: موضوع پخش فوتبال از سینماها در اولین فرصت در شورای عالی اکران بررسی خواهد شد و در صورت صدور مجوز با هماهنگی مراجع ذی‌ربط نتیجه متعاقبا اعلام خواهد شد.

وی در پایان درباره اولویت اکران‌های فیلم‌های نوروزی نیز یادآور شد: با توجه به اینکه آیین‌نامه اکران نوروزی هنوز نهایی نشده است و سرگروه‌ها مشخص نشدند امکان ثبت قرارداد برای اکران نوروزی مردود و مورد تأیید ما نیست. البته فیلم‌هایی که در جشنواره فیلم فجر متقاضی بودند اولویت اکران نوروزی را خواهند داشت.

تازه‌ترین آمار فروش فیلم‌های روی پرده نیز تا پایان سومین هفته از دی ماه ٩٧ به شرح زیر است؛

«لس آنجلس- تهران»/ ۳ سالن/ ۹۳ روز/ ۷ میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان

«پیشونی سفید ۲»/ ۷۲ سالن/ ۹۳ روز/ ۴ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان

«بمب؛ یک عاشقانه»/ ۱۱۰ سالن/ ۳۷ روز/ ۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان

«خانم یایا»/ ۶ سالن/ ۶۴ روز/ ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

«مارموز»/ ۱۳۴ سالن/ ۳۰ روز/ ۵ میلیارد میلیون

«کلمبوس»/ ۱۳۴ سالن/ ۳۷ روز/ ۳ میلیارد و ۲۵۰ میلیون

«پاستاریونی»/ ۸۰ سالن/ ۴۴ روز/ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان

«قانون مورفی»/ ۱۰۱ سالن/ ۹ روز/ ۲ میلیارد و ۲۰ میلیون تومان

«آستیگمات»/ ۲۳ سالن/ ۵۱ روز/ ۱ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان

«وای آمپول»/ ۳۰ سالن/ ۵۸ روز/ ۱ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان

«میلیونر میامی»/ ۶۴ سالن/ ۳۷ روز/ ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

«اتاق تاریک»/ ۶۳ سالن/ ۲۳ روز/ ۸۰۰ میلیون تومان

«دزد و پری ۲»/ ۹۹ سالن/ ۱۶ روز/ ۵۵۰ میلیون تومان

«سرو زیر آب»/ ۱۷ سالن/ ۵۱ روز/ ۵۰۰ میلیون تومان

«بی نامی/ ۱۹ سالن/ ۳۰ روز/ ۸۵ میلیون تومان



٢٠:٠٠ - جمعه ٢١ دی ١٣٩٧    /    شماره : ٧٥١٩٤    /    تعداد نمایش : ١٩٩







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است