جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :

  • پایگاه خبری سینمای نو فرا رسیدن سال جدید را تبریک می گوید
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور



  چاپ        ارسال به دوست

سینما در هفته‌ای كه گذشت:

پروانه ساخت ؛ حذف یا بقا؟

سینمای نو > سرویس سینما    

پروانه ساخت؛ حذف یا بقا؟

مونا انوری‌زاده

در دومین هفته از آخرین ماه پاییز ٩٧ بیش از ۲۰۰ فیلمساز و دست ‌اندرکار سینما در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهور ، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی خواستار لغو الزام برای دریافت «پروانه ساخت» شدند. در متن این نامه که بیش از ۲۰۰ سینماگر آن را امضا کرده‌اند آمده است؛

با توجه به اصل سوم قانون اساسی و بهره‌برداری حداکثری از گنجینه انسانی برای خلق آثار سینمایی و  به منظور پیشگیری از اِعمال نظراتی که بیشتر سلیقه‌ای بوده است و همچنین باور به شان و منزلت حرفه‌ای و نگاه مسئولانه فیلم‌سازان، ما امضا کنندگان این نامه خواستار پایان بخشیدن به نگاه خُردپندار و محجورانگارِ حاکمیت به فیلمسازان هستیم. از این رو در پایین‌ترین سطح‌ِ مطالبات، خواهان ثبت آثار سینمایی برای مجوز ساخت ، خارج از هرگونه کنترل شکل و محتوا در راستای اختیاری کردن دریافت «پروانه ساخت» فیلم سینمایی هستیم.

در این فرصت از ریاست محترم جمهور ، وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس محترم سازمان سینمایی انتظار داریم نسبت به لغو مصوبهٔ الزام سینماگران به دریافت «پروانه ساخت» برای آثار سینمایی، همت گمارند.

بحث حذف پروانه ساخت بحثی تكراری است كه مدت های مدیدی است هر از گاهی در محافل سینمایی و از زبان برخی اهالی سینما شنیده می شود، بحثی مناقشه برانگیز كه پاره ای از سینماگران معتقدند مانع اصلی بر سر تحقق آن نه حاكمیت كه اتفاقاً تهیه كنندگان و سرمایه گذاران سینما هستند كه پروانه ساخت را نوعی تضمین سرمایه گذاری خود تلقی می كنند. بنابر استدلال این گروه در شرایطی كه حتی پروانه نمایش صادر شده از سوی وزارت ارشاد بعضاً مانع از اعمال ممیزی و خط قرمزهای سلیقه ای و حتی توقیف نمی شود عدم وجود پروانه ساخت ریسك سرمایه گذاری در سینما را به شدت بالا می برد.

در دومین هفته از سومین ماه پاییز ٩٧ از عرصه تولید در سینما هم خبر رسید كه فیلم سینمایی «من می‌ترسم» به کارگردانی و تهیه کنندگی بهنام بهزادی در تهران کلید خورد. الناز شاکردوست، امیر جعفری، ستاره پسیانی، مهران احمدی و پوریا رحیمی‌سام بازیگران «من می‌ترسم» هستند. مدیر فیلمبرداری این فیلم سینمایی امین جعفری، طراح صحنه آیدین ظریف و صدابردار آن مهدی صالح کرمانی است.«من می‌ترسم» چهارمین فیلم بهنام بهزادی پس از فیلم‌های «وارونگی»، «قاعده تصادف» و «تنها دوبار زندگی می‌کنیم» است که حال و هوایی متفاوت با ساخته‌های پیشین بهزادی دارد. فیلمنامه این فیلم سینمایی توسط بهنام بهزادی به نگارش درآمده است.

دیگر عوامل این فیلم‌ سینمایی عبارتند از:نویسنده و کارگردان: بهنام بهزادی،مدیر فیلم برداری: امین جعفری،طراح صحنه و لباس: آیدین ظریف،طراح گریم: مهرداد میرکیانی،صدابردار: مهدی صالح کرمانی،مدیر تولید: حسین بشگرد،مدیر تدارکات: سجاد نوری،دستیار کارگردان: چاوش هنرآموز،برنامه ریزان: مجید فاضلی/ فاطمه زیوری،منشی صحنه: مریم شقاقی،عکاس: آناهید داوری،تبلیغات: مهدی شهسوار،مشاور رسانه‌ای: آیدا اورنگ،دستیار تهیه: احمدرضا بهزادی،جانشین تهیه کننده: شاهین سخایی،تهیه کننده: بهنام بهزادی.

فیلم «سرکوب» به کارگردانی رضا گوران هم که این روزها با پایان فیلمبرداری مراحل فنی را پشت را می گذارد فرم حضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را پر کرد. این روزها علیرضا علویان در حال صداگذاری این فیلم است و نسخه‌ای از  فیلم «سرکوب» به زودی به دفتر جشنواره فجر ارائه می‌شود.

حبیب اسماعیلی تهیه کننده و محمدصادق رنج کشان سرمایه گذار و مجری طرح«سرکوب» است.

باران کوثری ، سارا بهرامی، الهام کردا، پردیس احمدیه، رویا افشار و جمشید هاشم پور بازیگران اولین فیلم سینمایی رضا گوران هستند.

در خلاصه داستان فیلم «سرکوب» آمده است : «یه کاری کرد وفاداری بشه عادت همه مون حالا همه مون وفاداریم اما اونی که بهش وفاداریم خیلی وقته که مرده...»

فیلمبرداری فیلم سینمایی «بی‌حسی موضعی» به کارگردانی حسین مهکام هم از روز چهارشنبه در تهران آغاز شد و حسن معجونی و حبیب رضایی نخستین بازیگرانی بودند که جلو دوربین رفتند. به گزارش روابط عمومی فیلم، حسن معجونی، پارسا پیروزفر، باران کوثری، سهیل مستجابیان و حبیب رضایی بازیگران اصلی «بی‌حسی موضعی» هستند. حبیب رضایی پس از سال‌ها حضور در سینما به عنوان بازیگر، برای نخستین‌بار تهیه‌کنندگی یک فیلم سینمایی را برعهده گرفته است. همچنین «محمدصادق رنجکشان» به عنوان سرمایه‌گذار و مجری طرح در این پروژه سینمایی حضور دارد.

«بی‌حسی موضعی» که قصه‌اش در یک شب تا صبح می‌گذرد برای نمایش در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود و مراحل فنی فیلم همزمان درحال انجام است.

دیگر عوامل این پروژه عبارتند از: نویسنده و کارگردان : حسین مهکام ‌، تهیه‌کننده : حبیب رضایی، مجری طرح و سرمایه‌گذار: محمدصادق رنجکشان، مدیر تولید: مهدی بدرلو، مدیر فیلمبرداری: علی تبریزی ، تدوین: سمانه سزاوار، طراح گریم: ایمان امیدواری، مدیر صدابرداری: داریوش صادقپور، طراح صحنه: امیر حسین دوانی، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: سعید کریمی، دستیار تولید: آرش صالحی

ماهور الوند از بازیگران فیلم «غلامرضا تختی» به کارگردانی بهرام توکلی هم، بازی خود در این اثر سینمایی را آغاز کرد. فیلمبرداری فاز سوم این فیلم که شامل دوران بزرگسالی جهان پهلوان تختی است ادامه دارد و به تازگی ماهور الوند مقابل دوربین حمید خضوعی ابیانه رفته است. کارگردانی فیلم «غلامرضا تختی» را بهرام توکلی و تهیه کنندگی آن را سعید ملکان بر عهده دارند.

آتیلا پسیانی، حمید رضا آذرنگ، پریوش نظریه، ستاره پسیانی، بانیپال شومون، مجتبی پیر زاده، علیرضا گودرزی، معصومه قاسمی پور از جمله بازیگرانی هستند که در فیلم «غلامرضا تختی»ایفای نقش می‌کنند.

پیش از این اعلام شده بود که بهنوش طباطبایی هم به جمع بازیگران این فیلم سینمایی پیوسته است.

فیلمبرداری «قسم» دومین فیلم سینمایی محسن تنابنده در مقام کارگردان هم به پایان رسید. سیروس مقدم به عنوان مشاور کارگردان در این پروژه حضور داشته است. مهناز افشار، سعید آقاخانی، حسن‌ پورشیرازی و مهران احمدی از جمله بازیگران «قسم» هستند. سارا و نیکا فرقانی اصل که پیش‌تر در مجموعه پایتخت حضور داشته‌اند، در این فیلم بازی کرده‌اند.

تورج اصلانی تصویربرداری «قسم» را بر عهده داشته و این فیلم در لوکیشن‌هایی همچون گرگان، بسطام، شاهرود و طرود فیلمبرداری شده است.

«قسم» یک درام اجتماعی به نویسندگی تنابنده است که تهیه‌کنندگی آن را جلیل شعبانی بر عهده دارد. نخستین نمایش این فیلم به احتمال زیاد در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر خواهد بود.

بابک کریمی و رضا بهبودی هم در فیلم «مجبوریم» رضا درمیشیان ایفای نقش خواهند کرد. این دو بازیگر تازه ترین بازیگرانی هستند که به جمع بازیگران فیلم تازه درمیشیان پیوسته‌اند تا در کنار فاطمه معتمدآریا، پارسا پیروفر، نگار جواهریان ، پردیس احمدیه و مجتبی پیرزاده ایفای نقش کنند.

«مجبوریم» پنجمین فیلم بلند سینمایی رضا درمیشیان بعد از «بغض»، «عصبانی نیستم!»، «لانتوری» و فیلم به نمایش درنیامده «یواشکی» است که به تهیه‌کنندگی رضا درمیشیان تولید می شود.

هومن برق نورد هم به‌عنوان تازه‌ترین بازیگر مقابل دوربین «خداحافظ دختر شیرازی» به کارگردانی افشین هاشمی رفت. «خداحافظ دختر شیرازی» دومین همکاری افشین هاشمی در مقام کارگردان با هومن برق‌نورد پس از فیلم «گذر موقت» است.

شبنم مقدمی، افشین هاشمی و حسین یاری از دیگر بازیگران این فیلم هستند و به‌زودی بازیگران دیگری هم به این پروژه اضافه می‌شوند. این فیلم به تهیه‌کنندگی فرشته طائرپور و سرمایه‌گذاری علی طلوعی یک داستان عاشقانه است که فیلمنامه‌ آن بر اساس یکی از برجسته‌ترین آثار کمدی‌نویس مشهور آمریکایی (نیل سایمون) توسط افشین هاشمی بازنویسی شده است.

در خلاصه داستان «خداحافظ دختر شیرازی» آمده است؛ یکی از شیراز، یکی از آبادان، هر دو در تهران! مجبورند فعلاً باهم سر کنند تا محمود نارفیق را پیدا کنند.

تدوین فیلم سینمایی «سرخ پوست» به نویسندگی و کارگردانی نیما جاویدی و تهیه کنندگی مجید مطلبی هم به تازگی توسط عماد خدابخش به پایان رسیده است و این فیلم در حال حاضر آخرین مراحل فنی را پشت سر می گذارد. 

نوید محمد زاده، پریناز ایزدیار، مانی حقیقی، حبیب رضایی، آتیلا پسیانی و ستاره پسیانی جمعی از بازیگران «سرخ پوست» هستند. سایر عوامل این فیلم عبارتند از مدیر فیلمبرداری: هومن بهمنش ، طراح چهره پردازی: ایمان امیدواری، طراح صحنه: محسن نصراللهی، مدیر تولید: مهدی بدرلو، طراح لباس: شیما میرحمیدی، تدوین: عماد خدابخش، صدا: ایرج شهزادی، مدیر جلوه های بصری: جواد مطوری، طراح جلوه های ویژه میدانی: آرش آقابیک، عکاس: محمدبدرلو، مدیر برنامه‌ریزی و دستیار اول کارگردان: علی مردانه، منشی صحنه: فائزه گرکانی، مدیریت رسانه و تبلیغات: آیدا مصباحی، مشاور فضای مجازی: آریان امیرخان.

فیلم سینمایی «گروگان» هم كه این روزها در مرحله پیش تولید قرار دارد و به زودی مقابل دوربین می رود. فیلم سینمایی «گروگان» به کارگردانی محمود دینی و تهیه کنندگی محمدرضا شرف الدین که به تازگی پروانه ساخت آن از سوی سازمان سینمایی صادر شده است، وارد مرحله پیش تولید شد.

فیلمبرداری «گروگان» در ایران و ترکیه انجام می شود و داستان این فیلم درباره عده ای از قاچاقچیان بین المللی است که با پشتیبانی گروهک های طالبان و داعش پس از کشتار دیپلمات های ایرانی در افغانستان از نوار مرزی شرق کشور برای انتقام از جمهوری اسلامی به اهالی یک روستا که درحال برگزاری مراسم عروسی هستند، حمله کرده و مراسم آنان را به جهنمی از آتش و خون تبدیل می کنند. به دنبال آن، تعدادی از مردم را نیز با خود به گروگان می برند و اعلام می کنند شرط آزادی آنان، رها کردن چند تن از قاچاقچیانی است که در یکی از زندان های ایران بازداشت هستند. آنان به دولت جمهوری اسلامی فشار می آورند که در صورت آزاد نکردن آنها، تمامی گروگان ها را خواهند کشت.

گروه این روزها در حال مذاکره با هنرمندان ایرانی و ترک برای همکاری با این اثر سینمایی هستند.

برخی از لوکیشن های فیلم در تهران و شهرهای شرقی و غربی کشور انتخاب شده است.

سیروس الوند هم فیلم سینمایی «آن‌جا، همان‌ ساعت» را پس از 4 سال دوری از کارگردانی، به تهیه کنندگی خودش کلید زد.الوند دو سال برای مهیا شدن شرایط ساخت این فیلم سینمایی منتظر بود و در نهایت پس از فراهم شدن شرایط، فیلمبرداری «آن‌جا، همان ساعت» هفته گذشته در تهران آغاز شد.

پرویز پرستویی، ماهور الوند، شهرام حقیقت دوست، امیرحسین فتحی، شاهرخ فروتنیان، سعید پیردوست و با معرفی یوسف فروتن بازیگران این فیلم سینمایی هستند. همچنین مدیر فیلمبرداری «آن‌جا، همان ساعت» اصغر رفیعی‌جم است که پیش از این در فیلم‌های «برخورد» و «برگ برنده» با الوند همکاری کرده است.

هادی قندی نیز در مقام سرمایه گذار با سیروس الوند همکاری می‌کند.

در خلاصه «آن‌جا، همان ساعت» آمده است: رعنا (معلم مقطع ابتدایی) و امیر (کارگر کارگاه بلور سازی) زندگی عاشقانه خود را در محله قدیمی، در حاشیه شهر  آغاز  کرده‌اند. غافل از آن که شیطنتی جنون آمیز  خوشبختی ساده آنها را نشانه رفته است.

نویسنده فیلمنامه و کارگردان: سیروس الوند،دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: الهام راد،منشی صحنه: شهره فهیمی،عکاس: مسعود اشتری، مشاور رسانه‌ای: آیدا اورنگ ،مدیر فیلمبرداری: اصغر رفیعی‌جم،فیلمبردار: احسان رفیعی‌جم، صدابرداران: محمود سماک باشی، وحید آقایی،طراح صحنه و لباس: مجید نیامراد،طراح چهره پردازی: محمد قومی،مجریان چهره پردازی: مهدی شعبانی، نازنین سرابی،مدیر تولید: سعید شرفی کیا،مدیر تدارکات: مهدی شهرباف، تهیه‌کننده : سیروس الوند، سرمایه گذار: هادی قندی.

رضا میرکریمی هم نیمی از فیلمبرداری جدیدترین ساخته خود با نام «قصر شیرین» را با بازی حامد بهداد به پایان رساند. فیلم سینمایی «قصر شیرین» از نیمه مهرماه در استان کهگیلویه و بویراحمد جلوی دوربین رفته و فیلمبرداری آن تا اواسط دی‌ماه ادامه دارد.

حامد بهداد، ژیلا شاهی، اکبر آیین، آزاده نوبهار، محمد اشکان‌فر، محمد عسگری، یونا تدین، نیوشا علیپور و بابک لطفی خواجه‌پاشا بازیگران این فیلم هستند. فیلمنامه «قصر شیرین» توسط محسن قرائی و محمد داوودی بر اساس طرحی از سیدرضا میرکریمی نوشته شده است.

عوامل تولید «قصر شیرین» عبارتند از تهیه‌کننده و کارگردان : سیدرضا میرکریمی، نویسندگان: محسن قرائی و محمد داوودی، مدیر فیلمبرداری: مرتضی هدایی، طراح صحنه و لباس: آتوسا قلمفرسایی، برنامه‌ریز و دستیار اول کارگردان: محمد عسگری، صدابردار: سعید بجنوردی، طراح چهره پردازی: محمود دهقانی، صداگذار: آرش قاسمی، منشی صحنه: ماریا میرنژاد، دستیار اول فیلمبردار: همایون قربانی، عکاس: حافظ احمدی، مجری طرح و مدیر تولید: محمدصادق میرکریمی.

«سامورایی در برلین» به کارگردانی مهدی نادری و تهیه‌کنندگی ابوالفضل صفاری هم فرم حضور در سی و هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر را پر کرد. تدوین این فیلم کمدی توسط حامد حسینی در حال انجام است و سازندگان فیلم تلاش دارند تا آن را به جشنواره فجر برسانند. حمید فرخ‌نژاد، امیرمهدی ژوله، میرطاهر مظلومی، هومن حاجی عبداللهی، میترا حجار، سامان صفاری، نادر مشایخی، محسن حسینی، احمد سمنار و گوهر خیراندیش به همراه رنه اشتولز (بازیگر زن آلمانی) از جمله بازیگران این فیلم کمدی هستند.

سایر عوامل این فیلم عبارتند از : مجری طرح: محمود بابایی، مدیر فیلمبرداری: امیر موسوی، طراح چهره پردازی: عبدالله اسکندری، مدیر صدابرداری: محمد شاهوردی، طراح لباس: آزاده قوام، طراح صحنه: سعید هنرمند، مدیر تولید علیرضا بیات، مدیر تدارکات: جواد قاسمی، عکاس امید صالحی، منشی صحنه: زهرا تحقیقی، دستیار یک و برنامه ریز امیر رونقی، فیلمبردار پشت صحنه: مسعود امامی،مشاور تهیه کننده : یاسر شاهپیری، مدیر روابط عمومی: علی زادمهر، تهیه شده در شرکت سینمایی لینکیپر فیلم پروداکشن و نور فیلم آلمان.

فیلم سینمایی «کافه» هم با انتخاب کامل بازیگران و عوامل پشت دوربین به زودی مقابل دوربین خواهد رفت. «کافه» عنوان موقت دومین فیلم بلند امیر پورکیان در مقام کارگردان محسوب می شود که این روزها در سکوت خبری وارد مرحله پیش تولید شده و با انتخاب کامل بازیگران و عوامل پشت دوربین قرار است به زودی در تهران مقابل دوربین برود. براساس شنیده ها امیر جعفری پس از همکاری در سریال نمایش خانگی «ممنوعه» ساخته در حال پخش پورکیان، حالا در دومین فیلم بلند این کارگردان نیز قرار است در نقش و گریمی کاملاً متفاوت به ایفای نقش بپردازد. جعفری به تازگی برای بازی در فیلم سینمایی «من می ترسم» به کارگردانی بهنام بهزادی قرارداد بسته و این روزها مشغول بازی در این فیلم است. این بازیگر در حال حاضر فیلم های سینمایی «سراسر شب» فرزاد موتمن و «قانون مورفی» رامبد جوان را نیز آماده اکران دارد.

عوامل مذاکرات نهایی با دیگر بازیگران فیلم سینمایی «کافه» را انجام داده اند و تمامی بازیگران این پروژه ظرف چند روز آینده انتخاب خواهند شد. «کافه» (نام موقت) با فیلمنامه ای از امیر پورکیان به روال ساخته های پیشین این کارگردان مضمونی اجتماعی و خانوادگی دارد و به یک سوژه روز جامعه می پردازد. فیلمبرداری این فیلم سینمایی در تهران و یکی از شهرهای اطراف پایتخت انجام می شود و تاکنون برخی از لوکیشن های فیلم نیز انتخاب شده است.

ساخت جلوه های ویژه رایانه ای فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» هم توسط سیدهادی اسلامی در حال انجام است. سیدهادی اسلامی که پیش از این ساخت جلوه‌های ویژه رایانه‌ای فیلمهایی چون "ملک سلیمان"، "بادیگارد"، "چ" و "به وقت شام" را در کارنامه کاری خود دارد، از پیش تولید در کنار تیم تولید قرار داشته و این روزها مشغول انجام اقدامات نهایی بر روی سکانس‌هایی از فیلم «منطقه پرواز ممنوع» است.

بنابراین گزارش جلوه های ویژه به کار رفته در این فیلم جزو اتفاقات تازه و رو به جلو برای سینمای ایران است. این فیلم با اتمام تدوین توسط ابوذر حیدری در حال تکمیل مراحل پس تولید است.

«منطقه پرواز ممنوع» به نویسندگی و کارگردانی امیر داسارگر و تهیه کنندگی حامد بامروت نژاد برای حضور در جشنواره فیلم فجر آماده می‌شود.

بهرام افشاری هم در حال حاضر مشغول نگارش فیلمنامه ای سینمایی به نام «راه بدون رو» است.

«راه بدون رو» عنوان فیلمنامه فیلمی سینمایی به نویسندگی بهرام افشاری است که این روزها در مرحله نگارش قرار دارد و ظرف دو - سه ماه آینده نسخه کامل فیلمنامه آن آماده خواهد شد.

افشاری پس از تجربه ای موفق در زمینه بازیگری و کارگردانی در تئاتر، حالا در آثار تلویزیونی و سینمایی نیز به چهره ای شناخته شده تبدیل شده است.

«راه بدون رو» با عنوان قبلی «راهرو»، روایتگر تلاش اعضای یک ساختمان برای از نو ساختن راهروی مجتمع است. تلاشی که در نهایت نتیجه ای جز تخریب ندارد و شرایط را نسبت به قبل بدتر می کند... . مضمون این فیلم کاملاً اجتماعی است و در فیلمنامه رگه هایی کمدی نیز وجود دارد.

فیلمبرداری این فیلم با اتمام کامل نگارش فیلمنامه و دریافت پروانه ساخت قرار است اوایل سال آینده در تهران انجام شود.

بهرام افشاری به تازگی برای بازی در فیلم سینمایی «راند چهارم» به کارگردانی علیرضا امینی قرارداد بسته است. وی همچنین فیلم سینمایی «رحمان ۱۴۰۰» ساخته منوچهر هادی را نیز آماده نمایش دارد.

شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی هم برای ٦ فیلم مجوز نمایش صادر کرد. به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری، شورای پروانه نمایش فیلم‌های سینمایی در جلسه اخیر که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، مجوز نمایش ۲ فیلم سینمایی «لالا کن» به تهیه‌کنندگی حسن کلامی و کارگردانی مصطفی قربان‌پور با موضوع کودک و نوجوان و «حمال طلا» به تهیه‌کنندگی منصور سهراب‌پور و کارگردانی تورج اصلانی با موضوع اجتماعی صادر شد.

فیلم سینمایی «لالاکن» اثری اجتماعی با موضوع کودک و نوجوان است. در خلاصه داستان این فیلم آمده است: آرش پسرک رویاپردازی است که در کوران اختلافات پدر و مادرش برای در امان ماندن از دنیای آدم بزرگ‌ها از رویاپردازی‌هایش برای خود پناهگاه می‌سازد.

در فیلم سینمایی «لالاکن» امین زندگانی، بهنوش بختیاری، پادینا رهنما و مریم سرمدی ایفای نقش می‌کنند. راستین عزیزپور و عسل قزن قرایی به‌عنوان بازیگران کودک و نوجوان در این فیلم حضور دارند.

در «حمال طلا» هم سعید آقاخانی، پیام احمدی نیا، لطف‌الله سیفی، ژاله صامتی، امید روحانی، امین آقا فرزانه، علیرضا مهران، حسن زاهدی، داوود محمدآبادی، محمود شفیع خانی و رضا شفیع خانی به ایفای نقش پرداخته اند.

در خلاصه داستان این اثر آمده است: رضا، حمال طلا است. شغلش رساندن طلا و جواهرات از کارگاه به مغازه است.

یک روز در مسیر از او دزدی می‌شود و او باید غرامت بپردازد. او از دوستش لویی کمک می‌گیرد اما نوسانات بازار تهران اوضاع او را بدتر می‌کند.

همچنین شورای پروانه نمایش فیلم های سینمایی در جلسه اخیر خود که با حضور اکثریت اعضا برگزار شد، مجوز نمایش فیلم سینمایی «پیلوت» به تهیه کنندگی محمدرضا مصباح و کارگردانی ابراهیم ابراهیمیان با موضوع اجتماعی و «دایان» به تهیه کنندگی محمد حمزه زاده به نمایندگی از حوزه هنری و کارگردانی بهروز نورانی پور با موضوع مقاومت صادر شد. در این جلسه «تهران شهر عشق» به تهیه کنندگی محمد احمدی و کارگردانی علی جابر انصاری با موضوع اجتماعی هم پروانه نمایش گرفت. همینطور پروانه نمایش فیلم سینمایی «طلا» به کارگردانی پرویز شهبازی و تهیه‌کنندگی رامبد جوان و محمد شایسته صادر شد.

همچنین در آخرین جلسه کارگروه اکران، ۴ فیلم سینمایی از چهارشنبه ۱۴ آذر راهی سینماها می‌شوند.

«کلمبوس» به کارگردانی هاتف علیمردانی در سرگروه کورش، «میلیونر میامی» به کارگردانی مصطفی احمدی در گروه زندگی، «بمب؛ یک عاشقانه» به کارگردانی پیمان معادی و «اسکی باز» به کارگردانی فریدون نجفی در برنامه صبح دانش‌آموزی،‌ این فیلم‌ها را تشکیل می‌دهند.

همچنین «مارموز» به کارگردانی کمال تبریزی از ۲۱ آذرماه اکران می‌شود.

به گفته غلامرضا فرجی سخنگوی کارگروه اکران، در این جلسه بر پایبندی آیین‌نامه شورای صنفی نمایش و اجرای صحیح مصوبات براساس قوانین مندرج در آیین‌نامه برای همه صنوف تأکید شد.


در این هفته به نقل از روابط عمومی سی و هفتمین جشنواره  فیلم فجر هم اعلام شد كه با پایان مهلت آثار سینمایی و مستند در مجموع ۹۷ فیلم سینمایی شامل سودای سیمرغ و بخش نگاه نو و ۴۲ فیلم در بخش مستند فرم فراخوان را پر کردند.

دبیرخانه در حال تطبیق این آثار با مقررات جشنواره است و به زودی با نهایی شدن هیأت انتخاب بخش‌های مختلف در شورای سیاستگذاری جشنواره، کار بازبینی فیلم‌ها آغاز می‌‌شود.

سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر همزمان با گرامیداشت چهلمین سال جشن های پیروزی انقلاب اسلامی ۱۰ تا ۲۲ بهمن ماه به دبیری ابراهیم داروغه‌زاده برگزار می‌شود.

نشست رسانه ای دوازدهمین جشن منتقدان هم، یکشنبه ۱۸ آذر برگزار خواهد شد‌. این نشست رسانه ای با حضور نمایندگان رسانه های گروهی ساعت ۱۰ صبح یکشنبه ۱۸ آذر در سالن اجتماعات سیف الله داد خانه سینما برگزار خواهد شد و جعفر گودرزی دبیر دوازدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران ضمن ارائه اطلاعاتی از برپایی جشن این دوره، به پرسش های حاضران پاسخ خواهد داد‌. در این دوره جشن برای نخستین بار اعضای آکادمی علاوه بر همه فیلم های سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر، به هشت فیلم ایرانی جشنواره جهانی فیلم فجر نیز در رشته های مختلف رأی داده اند، ضمن آن که در این دوره آرای منتقدان و نویسندگان سینمایی زودتر از معمول جمع آوری شده است. بنا بر این گزارش، پوستر جشن دوازدهم در این نشست رونمایی خواهد شد.

دوازدهمین جشن بزرگ منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران اواخر آذر ماه به دبیری جعفر گودرزی برپا خواهد شد.

تازه‌ترین آمار فروش فیلم‌های روی پرده نیز تا نیمه آخرین ماه پاییز ٩٧ به شرح زیر است:

«هزارپا»/ ۱۹ سالن/ ۱۵۶ روز/ ۳۹ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان

«مغزهای کوچک زنگ زده»/ ۸۱ سالن/ ۷۲ روز/ ۱۲ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان

«لس آنجلس- تهران»/ ۷۹ سالن/ ۵۸ روز/ ۷ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان

«لازانیا»/ ۱۰۴ سالن/ ۶۵ روز/ ۴ میلیارد تومان

«پیشونی سفید ۲»/ ۱۳۶ سالن/ ۵۸ روز/ ۳ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان

«خانم یایا»/ ۸۹ سالن/ ۲۸ روز/ ۲ میلیارد و ۹۵۰ میلیون تومان

«عرق سرد»/ ۲۲ سالن/ ۷۲ روز/ ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان

«گرگ بازی»/ ۳۸ سالن/ ۴۴ روز/ ۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان

«آستیگمات»/ ۸۹ سالن/ ۱۶ روز/ ۱ میلیارد و ۵۰ میلیون تومان

«وای آمپول»/ ۱۰۰ سالن/ ۲۳ روز/ ۸۵۰ میلیون تومان

«سرو زیر آب»/ ۸۱ سالن/ ۱۶ روز/ ۴۰۰ میلیون تومان

«بمب؛ یک عاشقانه»/ ۵۸ سالن/ ۲ روز/ ۴۵۰ میلیون تومان

«پاستاریونی»/ ۸۷ سالن/ ۹ روز/ ۳۰۰ میلیون تومان

«کلمبوس»/ ۶۶ سالن/ ۲ روز/ ۲۰۰ میلیون تومان

«در مسیر باران»/ ۲۲ سالن/ ۴۴ روز/ ۱۱۰ میلیون تومان

«میلیونر میامی»/ ۶۸ سالن/ ۲ روز/ ۱۰۰ میلیون تومان



٢٠:٠٦ - جمعه ١٦ آذر ١٣٩٧    /    شماره : ٧٤٢٧٣    /    تعداد نمایش : ١٧٥







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است