جمعه ١٠ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :

  • پایگاه خبری سینمای نو فرا رسیدن سال جدید را تبریک می گوید
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور



  چاپ        ارسال به دوست

روابط عمومی شبکه اعلام کرد ؛

تدارک شبکه مستند سیما در شب شهادت حضرت فاطمه (س)

سینمای نو > سرویس تلویزیون 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " و به نقل از روابط عمومی شبکه مستند سیما، «نامه‌ای به مادرم» به کارگردانی مرتضی‌ عباس‌علی میرزایی مستندی درباره شهیده ناهید فاتحی کرجو معروف به سمیه کردستان است.

در این مستند عطیه ترابی راوی «نامه‌ای به مادرم» به سنندج سفر می‌کند و در گفت‌وگو با خانواده ناهید فاتحی فصل‌هایی از زندگی این شهیده سرافراز را مرور کرده است.  

این فیلم لحنی شاعرانه دارد و با اشاره‌هایی به ستاره «ناهید» و نیز بهره‌گیری از سمیه اولین شهید زن صدر اسلام، تلاش می‌کند تا زندگی و شهادت ناهید فاتحی را به صورتی نمادین بازسازی کند.

در این  فیلم روایتی دقیق از نحوه ربودن، تأثیر این مسئله در زندگی خانواده و درنهایت سرنوشت مادر وی پس از شهادت به تصویر کشیده می‌شود.

این مستند دوشنبه 30 بهمن ساعت 19:30 از شبکه مستند پخش  و  سه‌شنبه 1 اسفند ساعت 8  بازپخش می‌شود.  

«کفش‌های جامانده بر ساحل» در شبکه مستند

«کفش‌های جامانده بر ساحل» به کارگردانی امین کفاش زاده و تهیه‌کنندگی مهدی مطهر روایت عاشقانه‌ای از شهادت طیبه واعظی است.

این مستند که دوشنبه 30 بهمن در شب شهادت حضرت زهرا (س) از ساعت 21 روی آنتن شبکه مستند می‌رود، روایتی از زندگی و مبارزات سیاسی طیبه واعظی دهنوی  ازجمله زنان مبارزی است که سراسر زندگی‌اش را وقف مبارزه با رژیم ستم‌شاهی کرد  و پس از تحمل مصائب بسیار به دست ساواک به شهادت رسید.

«کفش‌های جامانده بر ساحل» کوشیده روایت صحیحی از ایثارگری زنان انقلاب اسلامی را به تصویر بکشند.این مستند سه‌شنبه ساعت 8:30 هم بازپخش می‌شود.

خاطره بازی با سرودهای انقلابی دهه شصت

«رزم آهنگ» که باهدف بازنمایی سرودهای ماندگار دهه شصت تولد شده در قسمت جدیدش سراغ سرود معروف «قصه بابا» می‌رود، اسم آشنایی که دهه شصتی‌ها را به دوران جنگ می‌برد.

سید حسین سبطی در توضیح این خبر گفت: این قسمت از مجموعه «رزم آهنگ» روایتی از ساخت سرود نوستالژیک «قصه بابا»ست، در این برنامه به آقای توکلی معلم پرورشی مدرسه بچه‌های آباده درباره نحوه شکل‌گیری این گروه از نوجوانان انقلابی و روند ساخت سرودهایشان گفت‌وگو کرده‌ایم.

وی افزود: این برنامه با تعدادی از هم‌خوان‌های این گروه هم گفت‌وگو کرده است.

نمی دونم چرا دل بی قراره»، «دست‌تو در دست خداست خامنه‌ای دست خدا بر سر ماست خامنه‌ای»، «مادر برام قصه بگو دل تنگه تنگه» و .. بخشی از سرودهای خاطره‌انگیزی دهه 60 است، سرودهایی از یک گروه نوجوان بالباس‌های یکدست طوسی و شلوارهای مشکی، با تک‌خوانی که یک عینک ته‌استکانی فریم دار داشت و با صدای خاص‌اش سرود را بلند می‌خواند. گروهی که مشهورترین گروه سرود دهه 60 ایران بود.

گروه سرود بچه‌های آباده در سال 1355 در خانه فرهنگ و هنر آباده استان فارس تشکیل شد. این گروه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی نیز به فعالیت خود ادامه داد و سرودهای « یا علی مدد» و « خواهرم حجابت سنگر است» را خواند. در سال 1367 بچه‌های گروه سرود آباده به خدمت امام خمینی(ره) در حسینیه جماران رسیدند و سرود خواندند. بعدازآن نیز در مراسم سپاهیان 100 هزارنفری حضرت محمد (ص) در شیراز و در حضور رئیس‌جمهور وقت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای سرودهای «جنگ»، «دلیران تنگستان» و « قصه بابا» را اجرا کردند تا بیش‌ازپیش معروف شوند.  

رزم آهنگ «قصه بابا» 30 بهمن ساعت 22 از شبکه مستند پخش و 1 اسفند ساعت 10:30 بازپخش می‌شود.



٠٩:١٩ - دوشنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٦    /    شماره : ٦٧٥٥٢    /    تعداد نمایش : ٣٨٥







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است