جمعه ٣١ فروردين ١٤٠٣

آخرین اخبار :

  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور
  • برنامه نوروزی سینماهای کشور



  چاپ        ارسال به دوست

با حضور علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش ؛

نشست خبری برنامه "بازی موازی" برگزار شد

سینمای نو > سرویس تلویزیون 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی " سینمای نو " ، سیاوش عقدایی ( معاون شبکه ) در ابتدای این نشست عنوان کرد : شبکه آموزش توانسته همگام با جامعه در مدرسه تلویزیونی ایران پیش رفته و در نگه داشتن بخشی از مخاطب دانش‌آموز موفق بوده است. ما تلاش داریم همچنان حد فاصل ساعت ۱۴ تا ۱۹ مخاطب ما نوجوانان و جوانان باشند و حالا برنامه‌ای هم برای این زمان بندی طراحی شده است.

وی اضافه کرد: برخی پدیده‌های تکنولوژیک زمانی جای خود را باز کردند و بعد حتی رسانه شدند. درباره شبکه‌های اجتماعی هم همین اتفاق افتاده است  حداقل درباره تفکر مدیریتی این شبکه‌ها عقب هستیم. تا یک دهه دیگر می‌بینم بازی‌ها تعیین تکلیف خواهند کرد.

عقدایی عنوان کرد: شبکه آموزش مدت‌ها پیش قصد داشت در حوزه بازی‌های ویدیویی کاری انجام دهد که نتیجه آن شد برنامه "بازی موازی" که نقیضه‌ای از یک برنامه ورزشی است و به طنز به بازی‌های جام جهانی می‌پردازند.

در ادامه نشست نعمتی مدیر گروه آموزش‌های عمومی شبکه آموزش نیز گفت : فوتبال در عصر ما به مثابه یک آیین است این سخن را آقای داوری اردکانی می‌گوید و منظور این است که در فوتبال همه آیین‌ها و هیجانات تجلی پیدا می‌کنند. ما قصد داشتیم برنامه‌ای طراحی کنیم، طرح‌های مختلفی رسید و بحث‌هایی شکل گرفت. این برنامه نوعی پارودی است که در حوزه جام جهانی رخ می‌دهد.

وی اضافه کرد: در این برنامه برای ما هدف بود که گیمرها مشارکت داشته باشند و مهارت‌هایی مثل کنترل خشم و... را آموزش دهیم. برنامه بخش‌های مختلفی دارد، هر روز دو نوبت پخش و دونوبت بازپخش دارد .

افشین حسین‌خانی تهیه‌کننده "بازی موازی" در ادامه گفت: برنامه "بازی موازی" برنامه‌ای بود که قشر خاصی را هدف قرار داد نوجوانانی که اصلاً با تلویزیون کار ندارند و فقط به دنبال کنسول و بازی هستند. ما در این برنامه می‌خواهیم این قشر را همراه کنیم. این برنامه دو بازیگر دارد ، حمید پارسا در نقش کارشناس مجری و محسن شاهمرادی نقش مجری اصلی برنامه را بر عهده دارد. یک برنامه ورزشی فوتبالی را در نظر بگیرید و همان را مینی مال تصور کنید فضای این برنامه هم این چنین خواهد بود و شکلی نمایشی دارد.

علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش نیز در سخنانی تصریح کرد : دهه‌ای که گذشت دهه فضای مجازی بود و الان دهه بازی است. کمترین عددی که درباره صنعت بازی گفته می‌شود ۱۶۰ میلیارد دلار است اما چقدر در کشور به بازی رایانه‌ای نگاه جدی داشته‌ایم. سیاست بدون بازی، آموزش بدون بازی حتماً در این شرایط بی معناست.

وی اضافه کرد: اگر آموزش و پرورش نداند که بدون بازی باید کرکره‌اش را پایین بکشد کرکره‌اش توسط جبر روزگار پایین کشیده می‌شود. بهترین ابزار برای صحبت با نوجوان بازی است ولی آن‌قدری که باید به آن بپردازیم، نمی‌پردازیم. حتماً بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون گیمر در کشور داریم. اولین اقدام ما در شبکه این بود که مدرسه تلویزیونی ایران را با بازی ترکیب کردیم.

عبدالعالی با اشاره به روش در ارایه آموزش یادآور شد: ما سراغ روش سرگرمی آموزشی رفتیم و دوم اینکه سیاست آینده شبکه آموزش و امیدوارم صداوسیما حرکت مستقیم به سمت بازی است. دیگر دوران اینکه یک نفر نصیحت کند و سخنرانی داشته باشد تمام شده است. این اقدام شروع یک موج خواهد بود، حتماً این برنامه را برای دختران هم ادامه می‌دهیم تصورمان این بود که شاید پسران بیشتر فیفاباز باشند.

این نشست با پاسخ به پرسش های خبرنگاران پایان یافت .



١٠:٣٠ - چهارشنبه ٩ آذر ١٤٠١    /    شماره : ١٠٠١٣٧    /    تعداد نمایش : ١٠٤







سینمای ایران در گذر تاریخ



فیلم و صدا

سایر رسانه ها

تبلیغات

برگزیده ها

دارای مجوز شماره 89.25738

از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی


پیوندها

سینمای نو را دنبال کنید

کلیه حقوق این سایت برای سینمای نو محفوظ و استفاده از مطالب آن با ذکر کامل نام منبع مجاز است